tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ripsiä ja kylttejä

Eilen aamupäivästä, kun lähdin liikenteeseen, tilanne oli tämä:



Ei ripsiväriä ja hyvin vaaleat ja rehottavat kulmakarvat siis! Mutta kun tulin muutamaa tuntia myöhemmin kotiin, nassun tilanne oli muuttunut tähän:



Kulmakarvoista on tuossa kuvassa vaikea sanoa juuta taikka jaata, sillä kuten voitte huomata, kulmaväriä on vähän siellä sun täällä missä sitä ei tarviisi olla. Samoin tuo iho punoittaa aika kiitettävästi haha. Mutta mitkä räpsyt! Mulla tosiaan on ollut joskus vuonna 2012 ripsien pidennykset myös, mutta ei moneeeeen vuoteen. Ja tässä ne taas on ja ne on IHANAT! Ripset ja kulmat kävin laittamassa haminalaisessa parturi-kampaamo Amandassa missä sujuu kyllä näemmä ihan kaikki kampauksista ja meikkauksista sokerointeihin ja ripsienpidennyksiin!

Mitäs muuta? No vaikka mitä! Jos päivittäisin kaikista mun askartelu- ja tuunausproggiksista blogiin, en varmaan ehtisi tällä viikolla muuta tekemäänkään kun bloggaamaan. Eli sori, näinä päivinä tapahtuu ihan hirveesti, mutta just sen takia en vaan kaikkea pysty tänne päivittämään. Kerrottakoon kuitenkin, että olen tehnyt etikettejä karkkibuffetpurkkeihin, maalannut purkinkansia, tehnyt istumajärjestykset vanhoihin ikkunoihin, rustaillut drinkkibaarin drinkkivaihtoehtoja liitutauluihin, löytänyt sopivan laatikon korteille, tilannut kaasoille korit nenäliinojen jakoon, väkertänyt kaikenlaisia tauluja juhlapaikalle sekä saanut vihdoin vieraskirjan valmiiksi. Huhhuh. Näiden lisäksi bestman toimitti meille lauantaiyönä neljä kylttiä! Hän oli tehnyt lautatavarasta meille tosiaan kyltit opastamaan juhlapaikalle, tadaa!



Hienoja! En kuitenkaan ole maailman suurin vaalean puun värin ystävä, joten jotain piti näihin vielä keksiä. Halusin nuo nuolet nimenomaan tummemmiksi, kuitenkin niin, ettei kaunis puun kuvio peity laudasta. Muistinkin, että olin bongannut Pitsiä&Minttua -blogista juuri ajatuksiani vastaavat kyltit, joten ei kun äkkiä kurkkimaan, miten he olivatkaan kylttinsä toteuttaneet! Vesivärillä! Otin siis reippaana tyttönä vesivärit kauniiseen käteen ja sudin mustalla värillä koko nuolen. Ja siitä tuli itse asiassa aika kiva, vai mitä?



Samoin tein maalasin kaikki kyltit ja aion maalata niihin valkoisella värillä tekstitkin, mutta en löytänyt mistään ohutta sivellintä, jolla tämän olisin toteuttanut. Mutta kyllä niihin tekstit tulee!

1 kommentti:

  1. Hienot ripset ja hienot kyltit! Tuollaisia kylttejä olen meillekin kaavaillut. Täytyypä pitää mielessä nuo vesivärit ;)

    VastaaPoista