lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kun urpolle antaa photobooth-propsit

Käy näin:


Eli postiluukusta kolahti kasa eBaysta tilattuja photobooth-hassuttelu-rekvisiittoja. Mulla oli jo ennestään Tigeristä ostettu suppeahko setti, mutta halusin niihin tosiaan vähän lisäystä. Tässä eBayn omassa on varmaan 40 osaa, joten vähän jo liikaakin, mutta ainakin voi kuoria kermat kakusta ja heittää loput menemään. eBayn omissa tikut ja itse rekvisiitat tulivat erillään, joten täytyykin ottaa projektiksi kuumaliimailla pahvit tikkuihin kiinni. Tigerin omat olivat kivasti kasattu jo valmiiksi!

Mutta tuli sieltä eBaysta postin mukana muutakin, kuin pelkkiä propseja! Nimittäin 200 kpl puisia sydämiä.



Nämä ovat tarkoitettu vieraskirjaa varten. Vieraskirjaksi emme halunneet perinteistä kirjaa, joka terveisten jälkeen jää pöytälaatikkoon pölyttymään ja unohtumaan. Tahdoimme jotain, mitä voisimme pitää esillä. Ensin suunnittelin piirtäväni puun, johon vieraat saisivat lisätä nimensä lehtiin. Mutta jotenkin.. njääh. Ei oikein napannut. Lopulta bongasin (yllätys, yllätys) Pinterestin ihmeellisestä maailmasta idean sydänpajatsosta. Ideana on siis se, että jokainen vieras kirjoittaa nimensä yhteen sydämeen, jonka jälkeen sydän pujotetaan kehysten sisään, ikään kuin pajatsossa. Tässä havainnollistava kuva, jossa sovitin kuinka monta sydäntä yhteen kehykseen mahtuisi. (131!!! Ja meille on kutsuttu n. 130 vierasta. Ei mennyt tarkaksi ei..) Kuvassa olen siis vain lätkinyt sydämet kehystetyn taulun päälle sovitusmielessä, mutta oikeassa tarkoituksessa sydämet menevät taustapahvin ja etulasin väliin. Eli kehyksestä täytyy irrottaa tuo ylin osa, jotta sydämet saadaan pujotettua.



Häämaailmassa ehkä jo vähän kulunut idea, mutta en usko, että vieraiden keskuudessa on hirveän tunnettu. Ja tästä saa seinälle kivan muiston! (Joo, tiedetään, tässä on niitä sydämiä mitä vannoin pyhästi vältteleväni kuin ruttoa. Mutku..)

2 kommenttia:

  1. Sydänvieraskirja on ihana idea ja siitä tulee varmasti upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miä uskon niin myös :) en malta odottaa, että saa sen lopulta ripustettua seinälle!

      Poista