torstai 23. huhtikuuta 2015

Nenäliinat itkupilleille

Edellisessä postauksessa vilahti muun krääsän seassa myös nenäliinoja. Minkä ihmeen takia?

No ei niille mitään oikeasti fiksua perustetta olekaan, mutta ajattelin, että ne voisivat olla kiva lisä. Ideana olisi siis se, että kaasot jakaisivat näitä nenäliinoja kirkon portailla ja siitä voisivat halukkaat ja itkuherkät ottaa yhden kappaleen itselleen ja siihen pyyhkiä onnenkyyneleitään. Nenäliinat tilasin Servettipuodin kautta ja eBaysta taas tilasin pieniä muovipusseja, jotta liinat saadaan nätisti yksittäispakattua. Netti oli pullollaan ohjeita, miten voisi itse tehdä liinoille pakkauksia, mutta tässä asiassa pääsin ihan onnittelemaan itseäni; hyvä että tajusin heti, ettei minusta olisi taaskaan askartelijaksi!

Nenäliinat maksoivat alle 10€ (50kpl) ja pusseille taisi tulla hintaa joku 4€ (100kpl). Olin ottanut nenäliinoista tarkat mitat, joiden perusteella tilasin oikeankokoiset muovipussit, mutta joku kämmi tässä oli kuitenkin käynyt ja pussit olivat pituussuunnassa rahtusen liian pienet. Ratkaisuksi jouduin taittamaan jokaista nenäliinaa alakulmasta hieman, mutta ei mua taitos jäänyt ainakaan häiritsemään. Taitosta häivyttämään lätkäisin vielä jokaiseen pussiin niitä meidän nimitarroja, mitä tilasin joitain kuukausia takaperin Vistaprintiltä.



Eli taas niitä yksityiskohtia, haha.

5 kommenttia:

  1. Iik, ihania noi nenäliinat - pakko varastaa idea :D mutta millä hakusanalla löysit nuo "muovipussit", itse kun tunnun löytävän vain jotain roskapusseiksi kelpaavia... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Cleat plastic bag" -hakusanalla löytyi :) Ja varasta ihmeessä, on aika kivoja!

      Poista
    2. Saanko vielä sen verran kysyä, että minkä kokoisia noiden muovipussien pitäisi olla?Mulla ei pää toimi että jos nenäliina on avattuna sen 21x21cm ja sen taittelee sellaiseksi millaisena ne nenäliinat nyt yleensä pakkauksissa ovat niin häh... :D

      Poista
    3. Osta niitä valmiiksi tuon kokoisiksi taiteltuja taskunenäliinoja, muuten menee ikä ja terveys noita askarrellessa! :D Kaikilla merkeillä on niitä olemassa ja nuo hääpari-nenäliinatkin on valmiiksi taiteltu oikeaan kokoon. Eli korkeus n. 11cm ja leveys n. 6cm.

      Poista
  2. Ok :D kiitos paljon! en ole näin yksinkertainen mitä annan ymmärtää... :D (tai siis oletinkin ettei tarvitse itse niitä nenäliinoja taitella mutta se oli mysteeri että minkä kokoiseen pussiin ne pitäisi sitten pakata... :)

    VastaaPoista