tiistai 21. huhtikuuta 2015

46 päivää häihin!

46 päivää häihin! Stressaako? No kyllä!

Mitä meillä on vielä hankkimatta?

Kimppu sekä vieheet. Olen kyllä löytänyt ihan mahdottoman hyvän kukkakaupan Karhulasta, josta kuulemani mukaan olisi mahdollista saada kovasti himoamani pionikimppu. Ajattelin ensiviikolla käydä näistä asioista kyselemässä..
Pöytäkukat. Näillekin on jo hankintapaikka mielessä, mutta elettäkään ei ole tehty näiden eteen, PAITSI että asia on tällä hetkellä ulkoistettu mun papan harteille. Okei, tämä kuulostaa omituiselta jo omaankin korvaan. Mutta hei, ostin miä sinkkiruukkuja IKEAsta niille kukille kuitenkin!
Baaritiski. Baariin löytyy kyllä juomapuoli, baarimikko, drinkkitikkuja, laseja yms. mutta se TISKI. Mulle olisi kelvannut siihen tarkoitukseen ihan vaan joku pöytä, mutta Janne yrittää jostain hankkia ihan oikeaa baaritiskiä. Toivottavasti tärppää!
Virret ja marssit. Jotain marsseja me Jannen kanssa kyllä jokunen kk. taaksepäin kuunneltiin ja ehkä jotain päätettiinkin, mutten kyllä kuollaksenikaan muista mitä. Virsistä, Raamatun kohdista tms. ei ole mitään hajua. Kirkkotreenit on toukokuussa, joten ehkä sen jälkeen ollaan viisaampia.
Hääauto. Meillä on yksi idea tiedossa vanhan traktorin muodossa, mutta olen alkanut pikkuhiljaa käsittämään Suomen suven oikukkuuden, joten mitä jos sataa? Vituikshan se sit menee.
Kakkuteline. Bestman kyllä lupasi tehdä, ei hätää!
Kahviservetit. AINII! Helvetti.
Herkkubuffetin snacksit. Osan kuulemma kaaso aikoo meille diilata ja osan ostan ihan kaupasta, ei onneksi iso homma!
Photoboothin järjestely. Jep, so last season, mutta meille tulee joka tapauksessa photobooth. Rekvisiittaa on ja lisääkin on tulossa, mutta mihin ihmeeseen me aiotaan kuvausnurkka pystyttää, mitä me laitetaan sen taustalle ja miten se itse kuvaus meinataan järjestää? Apua!
Hääyön viettopaikka. Siis faktahan on se, ettei Haminassa ole hotelleja. No on, mutta ei sellaisia minne hirveästi tekisi mieli mennä yöksi. Ikinä. Kotiin olisi supertylsää tulla. Joten mihin ihmeeseen me mennään? Ja millä?
Mun ripsienpidennykset! Päätin siis ottaa pidennykset nyt kuitenkin. Pitäisi vielä osata päättää, mistä ne ottaisin..
Kanttori. Eli ei mitään hajua, kuka meille tulee urkuja hakkaamaan, mutta oletan seurakunnan hoitavan meille jonkun, VAIKKA meidän vihkiminen tapahtuukin heidän työaikojensa ulkopuolella..

Ja varmasti 1000 ja yksi muutakin asiaa, mutta kaiken stressaamisen olen keskittänyt näihin. Mutta en mä ihan toimettomana ole lorvinut! Vaikkei mitään isoja hankintoja olekaan saatu tehtyä, niin hankintoja nyt kuitenkin!



Eli löytyy hassunhauskaa photobooth-hattua (Tiger), hääaiheista VESSAPAPERIA (:DD) ja nenäliinoja (Servettipuoti), herkkubuffettiin kauhoja ja pihtejä (eBay) sekä teemaväreissä finnmarin kynttilöitä! (Suomalainen Kirjakauppa.)

Näiden lisäksi tänään postiluukusta tupsahti KOLME saapumisilmoitusta, eikä kyllä juuri mitään hajua, mitä niissä voisi olla. Tilasin myös Caisannilta kakkukoristeen, josta sain tänään jo luonnoksen sähköpostiini ja voi että siitä tulee hieno! Jannen serkku on nyt varmistunut kakkujen tekijäksi, Jannelle on saketti tilattuna, mun kampaus ja meikki on tsek, kuulemma myös mun sormus on tsek.. Apua, ollaanko me ihan oikeasti menossa naimisiin?

Ja arvatkaa mikä olisi vielä kivaa saada? No videokuvaaja! Harmi ja surku, mutta meille ei sellaista ole tulossa, mutta oliskos vaikka teille?! Vuolas Media järkkää aika superin arvonnan ja tarjolla olisi 150€ arvoinen lahjakortti ko. firman videokuvaukseen! Oliskos aika siistii? No olis, menkää siis sankoin joukoin Purppurasade-blogiin, lukekaa tarkemmat ohjeet ja osallistukaa! Aika mahtava tilaisuus!

4 kommenttia:

  1. Meille tulee kans photobooth vaikka olis kuinka last season, koska se on kyllä niin kiva idea ja ohjelma häihin :P Ja samaa pohditaan täällä hääyön viettopaikan kanssa :| Ei täälläkään ole mitään kivaa paikkaa ja kotiin en suostu tulemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta! Ja ehkä se ei vieraille ole kuitenkaan niin tuttu juttu, mitä hääbloggaaville morsiamille.. :D Toivottavasti löydätte jonkun paikan!

      Poista
  2. - Kuvaajan kanssa palaveri (kaljaa ja huonoja juttuja)

    Eikun hyvinhän teillä on asiat! turhaan stressaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi on se ainut to do -juttu mikä ei stressaa, haha :D

      Poista