perjantai 3. huhtikuuta 2015

Turhautumista ja pöytänumeroita

Ei mitään uutta kirkkorintamalla. Kirkkoherranvirastosta soitettiin, että he olivat ottaneet yhteyttä RUK:n yhteyshenkilöön ja lopputulema on edelleen sama: Vaihtakaa aikaa perkele. Yritimme itse edelleen sinnikkäästi ottaa yhteyttä tähän tyyppiin, mutta ei vastannut puhelimeen ei. Lopulta Janne keksi kaivaa tämän tyypin sähköpostiosoitteen jostakin ja laittaa sinne viestiä ja vain saadakseen viestinsä bumerangina takaisin automaattisen vastauksen kanssa. "Olen lomalla." Ja on siis lomalla vielä useamman viikon, eikä me kyllä mitenkään voida odottaa useampaa viikkoa epätietoisuudessa, tieto mahdollisesta muuttuneesta vihkiajasta on kuitenkin saatava vieraille PIAN. Äiti ja sisko vaihoivat jo kampaus- ja meikkausaikansa ja saattaa muillakin naisvierailla olla jo kampaukset ym. varattuina ja pahimmassa tapauksessa nämä ajat ovatkin ihan liian myöhään meidän vihkimistä ajatellen :( Äiti oli jo soittanut mummolle, kuka oli kertonut, että hänelle laitetaan kampausta JA meikkiä 10:00 toisella paikkakunnalla. Ja jos olisi kello 11:30-12:00 näistä valmis, tulisi aika todella kiire ehtiä kirkkoon ajoissa.. Voi apua.

Päätinkin jo, että täytyy pääsiäisen jälkeen soittaa taas virastoon ja kysyä, onnistuisiko se vihkiminen 13:30 tarjotun kello 13:00 sijaan. Ja sen jälkeen voin jatkaa taas RUK:n pommittamista siitä, miten he aikovat tämän kaiken vaivan meille korjata. Mulla menee kuitenkin koko hääaamun härdellit ihan uusiksi, enää en tiedäkään, ehdimmekö ottaa valokuvia ennen kirkkoa, vai onko ne sittenkin pakko jättää vasta kirkon jälkeen.. Olin myös ajatellut viettäväni häitä edeltävän yön vanhemmillani ja kampauttavani itseni siellä yms, mutta mulla on meikki varattuna toiselta paikkakunnalta, joten en kyllä mitenkään ehdi vanhemmiltani suhata meikkiin ja taas takaisin, koska he asuvat sen verran syrjässä. Harmittaa ja ihan tosi paljon. En vielä tiedä, miten ilmoitan vieraille muuttuneesta vihkiajasta, tein miten tein, siitä tulee kyllä hirveä urakka siitäkin.

Mutta ei auta murehtia asioita, joihin en voi vaikuttaa! Sen sijaan voisin esitellä meidän pöytänumerot! Tilasin Sinellistä pahvisia numeroita pöytänumeroiksi. Olin jo aiemmin ostanut kivijalkamyymälästä meille pahviset kirjaimet, "T", "&" ja "J" ja ne olivat sen verran kivoja, että päätin toteuttaa pöytänumerot samalla tavalla. Numerot ovat isoja, joten oikea pöytä on helppo bongata ja numerot olivat myös vaivattomia käsitellä ja muokata haluamikseen. Itse päätin sutia ne vaan maalilla!




Kylläpä ärsyttää nämä harmaat ja pimeät päivät, kun luonnonvaloa ei saa mistään ja kuvista tulee värisävyiltään ihan hirveitä.. Mutta tosiaan, mintunvihreitä ja vaaleanpunaisia numeroita, kuinka yllättävää! Kuten kuvista voikin päätellä, meille on tulossa seitemän numeroitua pöytää sekä sitten hääparin pöytä, eli yhteensä kahdeksan!

Pöytä 0. Taija ja Janne, kaasot ja bestmanit.
Pöytä 1. Taijan sekä Jannen vanhemmat sekä isovanhemmat.
Pöytä 2. Taijan sukulaiset.
Pöytä 3. Jannen sukulaiset.
Pöytä 4. Perhetutut ja kyläläiset.
Pöytä 5. Taijan kaverit.
Pöytä 6. Jannen kaverit.
Pöytä 7. Molempien työkaverit sekä Jannen perussuomalais-ryhmä.

Näitä pähkäilin ihan hirveästi ja revin varmaan tukoittain hiuksia päästäni, kun pöydät eivät tuntuneen asettuvan mitenkään. Lopulta kiikutin vieraslistan äidilleni joka veti pari viivaa sinne ja tänne ja kas, meillä oli muodostunut kahdeksan pöytää. Hyvä että joku osasi!

Ps. Kirkkoherranviraston nainen NAUROI mulle sitä RUK-puhelua soittaessaan. "Kuule, te vielä nauratte tälle koko sotkulle myöhemmin!" Silloin meinasi kiehahtaa ja pahasti. EHKÄ ja EHKÄ mua joskus kymmenen vuoden päästä saattaa tää sotku naurattaa, mut se ei kyllä lohduta mua yhtään just NYT. Mut kiva, että joku pystyy ottamaan tän kevyesti, mä nimittäin en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti