lauantai 11. huhtikuuta 2015

Positiivisten asioiden postaus

Olen ollut tämän viikon talvilomalla ja alkaa jo harmitus vihkiajan muutoksestakin häipymään jonnekin taka-alalle. Sen sijaan on ollut kaikkia kivoja hääaiheisia juttuja!

1. Kävimme äitin kanssa Ikeassa torstaina!



Mukaan tarttui mm. 32 Knoppa-lakanaa pöytäliinoiksi, (hirvittää jo nyt se silittämis-rumba..) sinkkisaavi juomille, sinkkiruukkuja kukille, tuikkukuppeja, pillejä, astioita macaron-leivoksille.. Ja totta kai vähän ylimääräistä krääsää, kuten yksi valtava taulu, teippiharjoja ja sen sellaista. Ihan hyvä saldo! Sinkkisaavi päätyi vähän extempore kyytiin mukaan, mutta kun siellä niitä oli eikä hintakaan ollut paha, niin eihän sellaista voinut hyllyyn jättää!

2. Mun vannehame tuli!

Tarkoitus oli vuokrata vannehame juhlapalvelu-liikkeestä, mutta eBayta selatessani tulin toisiin aatoksiin. Vanteen vuokraaminen maksaa n. 40€ ja eBaysta taasen tilasin vastaavan omaksi 10€ hintaan. Ja kyllä, kun otin sen pakkauksesta ulos, huomasin jo siinä laadun olevan ihan eri maata, mitä niissä Suomen liikkeiden vuokravanteissa.. eBay-vanteeni on aika jäykkää ja kolhoa materiaalia, mutta puvun alla toimii kuitenkin moitteettomasti. Ja siitä olenkin nyt superinnoissani, vanne sopii puvun alle kuin nakutettu ja puku näyttää (jos mahdollista) entistäkin paremmalta! Huomasin myös jokusen sentin kadonneen omasta ruhostani, sillä nyöritys meni himppasen tiukemmalle mitä aiemmin! Jipii!

3. Baari alkaa olla kasassa!

Baariin on nyt baarimikko, laseja, kylmäkaappi, neonvalo-baarikyltti, (!!) pillejä, drinkkitikkuja... Janne haikaili baarista herrainklubi-tunnelmaista, sivistynyttä paikkaa, jossa tarjoillaan gin toniceja ja sen sellaista tylsää. Onneksi palautin herran maan pinnalle roudaamalla kaapista MINUN baaria varten hankkimiani asioita..


Eikö nää sovi ihan hyvin sinne tyylikkääseen herrainklubiin.. Haha.

4. Viinanhakuun!

No kyllähän sinne baariin ne alkoholitkin tarvitaan! Janne teki ennakkotilaukset Tallinkille sekä SuperAlkoon ja sinne suuntaammekin isäni pakettiautolla maanantaina. Meille on tulossa n. 600 litraa alkoholia... Tähtäämme siihen, ettei juomat lopu kesken! Ei miedot, vahvat saati alkoholittomatkaan. Useasta paikasta olen lukenut, että helposti aliarvioidaan juuri alkoholittomien juomien määrä häissä. Mutta eiväthän tosiaan kaikki juo, tai ainakaan koko päivää! Meille on siis tulossa rutkasti erilaisia limppareita, vichyjä sekä jääteetä. Ja totta kai myös vettä ja kotikaljaa ym, mutta panimojuomista näitä! Katsotaan miten käy!

3 kommenttia:

  1. Ihania nuo drinkkitikut! :) Mistäs ne on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin! :) Tigerista ovat, siellä oli flamingojen lisäksi papukaijoja ja riikinkukkojakin! :D

      Poista
  2. Heh, kylläpä ollaan samoissa paikoissa pyörimässä lähiaikoina; me käytiin tänään Ikealla ja toivottavasti ens viikon loppupuolella suunnataan Tallinnaan :) Vannehamettakin olen ollut laittamassa tilaukseen eBaystä :D

    VastaaPoista