keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Valoja

Soitin tiistaina kirkkoherranvirastoon ja muutin sen helkkarin vihkiajan. 13:30 se nyt on. Ehkä tää vitutuskin joskus loppuu.

Mut onneksi jatkuvasti postiluukusta tipahtelevat eBay-tilaukset vähän lohduttavat! Tänään tuli aivan superkivoja led-valoja, kattokaa vaikka!



Eli ensimmäisessä kuvassa olen upottanut valot viinilasiin ja lopullinen tarkoitushan näille ledeille on päätyä lasipurkkeihin koristevaloiksi. Kotona nyt vain ei sattunut olemaan sopivankokoisia purnukoita, joten lasi sai luvan toimia esittelijänä. Aika kivoja minusta! Nämä ovat kuulemma myös vedenpitäviä, mutta joku itsesuojeluvaisto esti minua upottamasta näitä silti vesilasiin. Haha. En osaa yhtään sanoa, kauanko mahtavat palaa, mutta toivotaan että pitkään! Tilasimme aiemmin niitä paperilamppuja ja niihin ledejä ja laitoin yhden ledin testiksi päälle. Se paloi VIIKON! Toivotaan että näillä olisi sama homma, niin voisi laittaa jo aamupäivällä päälle eikä tarvitsisi iltapäivällä käydä klikkaamassa kaikkia toimimaan..

Ja kyllä, tiedän kesäkuun iltojenkin olevan vielä supervaloisia, mutta me aiotaan sinnikkäästi juhlia 01:00 asti ja silloin on kyllä jo pimeää! Kyllä, osaan perustella kaikki ostokset aina keinolla jos toisellakin..

1 kommentti:

  1. Harmi, että jouduitte vaihtamaan vihkiaikanne. :/ Nuo valot on kyllä tosi hienot!

    VastaaPoista