tiistai 11. marraskuuta 2014

Luomiväri joka lupaa 24h kestoa?

Olen pitänyt vähän luvattoman pitkää hiljaiseloa blogin puolella. On ollut vähän kaikenlaista hässäkkää liittyen meidän molempien töihin, niin häät ovat kyllä olleet vihoviimeinen asia mitä on tullut ajateltua.. Mutta suunnitelmat eivät tietenkään ole muuttuneet mihinkään ja olen sentään jotain saanut aikaiseksikin!

Eli ostaa pitkää kestoa luvanneen luomivärin näihin "meikkaan itte itteni" -kokeiluihin! Ja nyt vähän hölinää siitä aiheesta!



Ostin siis Maybelline Color Tattoo -luomivärinapin värissä 35 "On and on Bronze". Pakkauksessa tuote näytti aika lupaavalta, aika suklaisen ruskea väri maustettuna sopivalla määrällä shimmeriä ja glitteriä.

Eikä minun totisesti tarvinut katua alle kymmenen euron sijoitustani. Tuote levittyy luomille vaivattomasti ja sitä on helppo häivyttää ja kerrostaa. Kiilto ja glitteri ei katoa mihinkään luomille laitettaessa vaan luomille saa kivan säihkyvän värin. Glitteriä ei kuitenkaan ole liikaa, vaan tämäkin värinappi käy vallan hyvin myös arkimeikissä, koska väri ei ole liian tumma tai hallitseva.

Tuote lupaa ihan superkestoa, mites sen kanssa kävin? Todelliseen testiin tuote pääsi mun työpäivänä. Aloitin työni aamulla 06:00 ja luomiväri päätyi luomilleni 05:15. En pohjustanut luomia mitenkään.

Kuva otettu loisteputken valossa, joten tuotteen oikea sävy ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta ainakin tuo kiilto näkyy oikein..

Työpäiväni jouduin paiskimaan hommia yksin ja jouduin viettämään aikaa kylmässä maitokaapissa, vielä kylmemmässä pakastinkaapissa sekä lämpimässä myymälässä, jossa tuli paikoitellen jopa hikoiluttavan kuuma siinä töitä tehdessä. Työpäiväni loppui 15:00 ja jouduin juoksemaan läpi räntäsateen autolleni ja taas uudestaan kotiin. Kotona jopa pyyhin naamaa kaikesta taivaalta tippuneesta märästä tavarasta. Miten luomiväri kesti hien, pakkasen ja rännän?

Ihan SUPERRRRHYVIN! Luomet näyttivät ihan samalta työpäiväni jälkeen, kuin miltä ne olivat aamulla näyttäneet. Luomiväri ei ollut paennut luomivakoon yhtään, mikä minulle käy kaikkien jauhemaisten luomivärien kohdalla pohjustuksista sun muista huolimatta! Minulla myös vuotaa silmät tosi helposti mikä nopeasti pilaa huolellakin laitetut luomivärit, mutta tähän tuotteeseen ei purrut sekään.

Eli lyhyesti: Olen ihan äärettömän tyytyväinen tähän värinappiin, hinta on tosiaankin alle 10€ ja pysyy hyvin pitkänkin päivän. (Okei, ihan 24h:ta en ole väriä kokeillut, mutta uskon sen kestävän senkin!) Minulla ei ole tuotteesa juurikaan pahaa sanaa, ainut mitä toivoisin lisää, on värivalikoima. Pronssinen väri on tosi kiva, mutta ei sitä, mitä tahtoisin hääpäivänäi laittaa. Valikoimaan on kuulunut kultainen värinappi, mutta sen valmistus on ilmeisesti lopetettu, kun en löydä tuotetta enää mistään. Ja juuri kultaa tai edes vähän dramaattisempaa pronssia on seuraavaksi lähdettävä metsästämään. Ehdottomasti tahdon lisää juuri voidemaisia värejä, jos ne näin ylivoimaisia ovat jauhemaisiin nähden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti