torstai 20. marraskuuta 2014

Hääpääasia

Hei kanssamorsiot ja kaikki muutkin kauniista asioista pitävät lukijat! Jos ette vielä ole hoksanneet, niin Ninkan hää- ja juhlakaupassa on joulukuun loppuun asti loppuunmyynti ja alennuksia on paljon!

Itse olin jo pitkään himoinnut Ninkalta yhtä pantamaista hiuskorua ja kappas vain, alkuperäisen hinnan huidellessa yhdeksässäkymmenessä eurossa, oli alennettu hinta paljon lompakkoystävällisemmän kuuloinen; rapeat kuusikymmentä euroa! Pakkohan se oli laittaa ostoskoriin saman tien!

Ja vielä riittää hehkutettavaa; Tilasin hiuskorun tiistaiaamupäivänä ja keskiviikko aamuna postiluukusta kolahti lappu, jossa minua kehotettiin hakemaan suurikokoinen kirje lähimmästä postista! Eli postitus on todellakin nopeaa, korun saapumisessa kesti alle vuorokausi!

Ja mikä parasta, paketista paljastui vielä kuviakin kauniimpi koru! En voisi tämän tyytyväisempi olla!




(Jouduin lisäämään kuvat suoraan koneelta, kun yleensä siirrän Photobucketin kautta, niin toivottavasti ei ihan hirveen rakeisia tullut!)

Janne totesi heti korun nähdessään "Ethän sä halunnu tiaraa!" ... Joo, en niin eikä tämä ole tiara! Eihän..

Jos joku muukin iski silmänsä tähän koruun, niin tiedoksenne; Aion laittaa sen omien häiden jälkeen myyntiin ja tottakai ostohintaa halvemmalla! Joten jos olet kiinnostunut ostamaan korun kesäkuun alun jälkeen, paiskaa kommenttia :)

1 kommentti:

  1. Mielettömän kaunis! Blingiä juuri tarpeeksi olematta liian raskaan näköinen. Ja juu, ei ole tiara. :)

    VastaaPoista