sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kaasoille päälle?

Minulle on tulossa kaksi kaasoa. Päätin pyytää tehtävään kahta hyvää ystävääni, keiden kanssa on tultu pidettyä pisimpään yhtä. Riemukseni tytöt myös suostuivat tehtävään, ja ainakin toistaiseksi (:D) on sellainen fiilis, ettei paremmin olisi voinut valita!

Päätimme kaasojen kanssa yhdessä, että minä en hanki heille mekkoja enkä myöskään pakota heitä itse hankkimaan juuri tietynlaisia asuja. He saavat itse hankkia asunsa, kunhan hyväksyttävät ne ensin minulla. (Kuulostipa jotenkin töykeältä..) Annoin kuitenkin pari toivetta mekkojen suhteen ja o n n e k si kaasot olivat toiveistani ainoastaan innoissaan!


Häiden teemaväreinä tulee olemaan mintunvihreä, vaaleanpunainen, valkoinen ja ruskea. Sellainen voimapaperin-/juuttikankaanruskea, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Mintunvihreä on ollut jo pitkään yksi lempiväreistäni ja tahdoin häihin pastellisia, heleitä värejä. Pinkki valikoitui mukaan ihan vain Pinterestiä sun muita selaamalla, ymmärsin, miten hyvältä vaaleanpunainen näyttääkään sen mintunvihreän kupeessa. Valkoinen nyt vain kuuluu häihin. Ruskea tuo mukaan vähän murrettua sävyä, ettei mene ihan överiksi poni-halinalle-hattara -meiningiksi.


Itse pukeudun totta kai valkoiseen, joten toivoin, että kaasot ottaisivat teemaväreistä muut haltuunsa. En pyydä ketään pukeutumaan ruskeaan, ellei välttämättä halua, joten minttu ja pinkki jäivät vaihtoehdoiksi. Kaaso nro 1 kiljui heti tahtovansa mintunvihreää ja kaaso nro 2 oli onnessaan saadessaan pukeutua pinkkiin. Nappiin meni!

Ajattelin, että kaasojen mekkojen ei tarvitse olla samanlaisia, mutta olisi mukavaa, jos joku yhtenäinen teema löytyisi. Ja se oli helppo päättää. Maxipituus. Maximekot ovat juhlavia ja näyttäviä ja näyttävät varmasti kaasojeni päällä upeilta! Tytöt lupasivat ottaa homman haltuun, mutta en tietenkään malttanut olla vähän vain selaamatta, mitä nettikaupoissa olisi tarjolla. Löysinkin Nelly.comista muutaman aivan ihanan yksilön, jotka näkyvätkin ylempänä!

2 kommenttia:

  1. Jei, uusi hääblogi seurattavaksi! :) Maksimekoista haaveilen minäkin kaasoillani. Jotenkin ne ovat juhlavia, mutta silti rentoja, riippuen tietty mallista ja materiaalista. Me likey! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seuraamaan! :) Ehdottomasti maksimekko tosiaan, onneksi ne ovat nyt pinnalla, niin valinnanvaraa kyllä löytyy!

      Poista