keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Puku-unelmia

Vaikka suurimmaksi osaksi on ihan tyytyväinen siihen, että häihin on vielä vuosi aikaa ja ehtii rauhassa tehdä kaiken välttämättömyyden, niin silti pieni osa minua haluaisi kaiken tapahtuvan mahdollisimman pian. Esimerkiksi hääpuvun sovituksen..

Ajattelin, että lähden metsästämään mekkoa vasta vuodenvaihteen jälkeen, tammi-helmikuussa ehkä. Ihan vaan, koska toivon että paino lähtisi vähän liikkumaan alas päin, haha. Mutta nyt olen piinannut itseäni Say Yes to the Dress -ohjelmalla, weheartitillä, Pinterestillä ja hääpukuliikkeiden nettisivuilla. Haluuuun! Heti! Mulla on itseasiassa jo aika selkeä visio siitä, mitä haluan päälleni laittaa. Ehkä tähän pukuhimon helpotukseen voisin vähän avautua aiheesta täällä.



- VALKOINEN! Haluan ehdottomasti valkoisen mekon, eikä siinä saa olla mitään värikästä reunusta missään eikä värikästä kukkaa, kuviota.. Ei ei. Valkoisen sävystä ei ole vielä aavistustakaan, se selviää varmaan viimeistään sovitustilaisuudessa. Voin yhtä lailla kuvitella pukeutuvani puhtaan valkoiseen, kuin kermanvaaleaankin.

- OLKAIMETON. En ole vielä netissä pyöriessäni törmännyt yhteenkään nättiin, olkaimelliseen pukuun. Hulluna häämekkoihin -ohjelmassa tosin näin kerran aivan ihanan puvun missä oli yksi olkain, joten ehkä se ei ole ihan poissuljettu mahdollisuus sekään. Mutta olkaimetonta ensisijaisesti etsin.



- TYLLIHELMA. Olen palavasti rakastunut juuri tyllihelmaisiin prinsessaunelmiin. Ja sellaisen totta vie haluan saada. En ole satiini/silkki/tafti -mekkojen ystävä, en tykkää että mekko kiiltää. Sen sijaan pehmeä ja runas tylli näyttää niiiin hyvältä! - KERROKSIA! Ja helman pitää ehdottomasti olla kerrostettua tylliä. Menee liian prinsessavibaiseksi jos yhtenäinen tylli lipuu vyötäröltä nilkkoihin asti. Ei hyvä!



- TÄYSPITKÄ! En lämpene yhtään "vajaamittaisille" häämekoille. En tiedä miksi, mutta minusta täyspitkä on paljon juhlavampi elämän tärkeimpään päivään, mitä vajaapituinen.

En vielä ole aivan varma, haluanko pukuuni korkean vai matalan vyötärön. Voisi imarrella omaa vartalotyyppiäni enemmän, jos vyötärö olisi melko korkealla (ensimmäisen kuvan tyyliin), mutta tätä pitää vielä pyöritellä!
En kuitenkaan tahdo olla liian ahdasmielinen vaatimuksissani, jos päälleni istuu kuin valettu joku aivan erilainen luomus mistä olen haaveillut, en taistele vastaan! Mutta näitä kriteerejä lähden ensisijaisesti metsästämään. Tosin yhtä merenneitohelmaista minun on ehdottomasti sovitettava, koska niissäkin on jotain meikäläistä kiehtovaa..



Kuvat: X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti