perjantai 15. toukokuuta 2015

The Häälaukku

Minna Parikka. Se on ollut meikäläisen pakkomielteenä jo vuosikausia. Joskus 15-vuotiaana sanoin äidilleni, että sitten kun pääsen ylioppilaaksi, tahdon Minna Parikan kengät. No, ei minusta koskaan tullut ylioppilasta enkä koskaan omistanut Minna Parikan kenkiä. Kenkähaaveet väistyivät viimeistään nelisen vuotta sitten, kun tajusin, etten ole korkkarityyppiä. Converset ja Vansit vakiinnuttivat paikkansa kenkäkaapissani ja loputkin huimaavat korot myin kirpputorilla pois. Vaikka edelleen mielestäni Minna Parikka tekee kauneimpia kenkiä koko maailmassa, en raaski tuhlata kaupan kassan palkoilla pientä omaisuutta nätistä korkokenkäparista, jota tulisi käytettyä aivan luvattoman vähän. Kenkähaaveiden kaaduttua kävinkin halajamaan jotain muuta, nimittäin Parikan Ginger-laukkua. En tykkää sydämistä, mutta mikä ihme siinä on, että juuri sydämenmuotoinen laukku kolahtaa minuun ja kovaa!

Eräänä iltana olimme käymässä nukkumaan ja Janne kysyi, että ei kai me meinattu mitään huomenlahjoja toisillemme ostaa. "No en mä ainakaan meinannu!" nauroin vastaukseksi. Kohta Janne tunki kännykkänsä naamani eteen ja näytti sieltä kuvaa. "Huudan just tota sulle. Valitit vissii ettei sul oo häälaukkuu!" Ja kuvassa oli, mikäpä muukaan kuin se MINNA PARIKAN GINGER-LAUKKU! Janne oli bongannut punaisen mokkanahkaisen yksilön Huuto.netistä, KÄYTTÄMÄTTÖMÄNÄ!

No, Janne voitti huudon ja tänään tuli saapumisilmoitus Postista ja ja ja..









A) Mulla on maailman paras mies!

B) Mulla on maailman kaunein laukku!

C) Ja kyllä, häälaukku ON todella tarpeellinen asia.

D) Miten ikinä maltan olla käyttämättä tätä ennen häitä?!

3 kommenttia:

  1. No on kyllä ihan super mies! Mun ei osais edes käyttää huutonettiä saatika sitten tajuais mitään laukkuja mulle sieltä huudella! ;D
    Häälaukkuhan on maailman tarpeellisin, onneksi omani löytyi kaapista, muuten olisin todennäköisesti ostanut jonkun. Unohdan sen kumminkin hääautoon tai viimeistään johonkin pöydän kulmalle juhlassa....

    VastaaPoista
  2. Ihana laukku ja ihana on mieskin! :) Itse hankin myös häälaukun ja sitä tuli kyllä käytettyä, säilytin siinä puuteria jne. Että kyllä se ihan tarpeellinen on.

    VastaaPoista