torstai 7. toukokuuta 2015

Namuja!



Tänään olen päässyt taas vähän askeleen edemmäs, nimittäin snack-buffetin kasaamista. Ihana kaasoni M on nimittäin FilmTownin myymäläpäällikkö ja lupasi, että häälahjaksi meille, voi sponsoroida meidän herkkubuffettiin vähän namuja! Ja totta kai tartuin tähän tarjoukseen ihan riemusta kiljuen.

Tänään vihdoin marssin Filkkariin ja tehtiin mulle yhdessä tilaus meidän häiden karkkipuolesta. Karkkibuffet tuntuu jakavan hääpiireissä mielipiteitä, joillekin se tulee ihan ehdottomasti eivätkä voisi edes kuvitella juhlia ilman karkkibuffetia. Joidenkin mielestä se taas on turhuuksien turhuus. Mulla tuntuu mieli karkkibuffetin suhteen muuttuvan jatkuvasti. Välillä ajattelen, että pitääkö tälläisestäkin turhakkeesta ottaa hirveä stressi, meille kuitenkin on tulossa vain KOLME lasta koko juhliin ja muuten juhlitaan aikuisten kesken. Eihän aikuiset syö karkkia! Välillä taas hihkun innosta koko buffetin kanssa, ihanaa että vieraat pääsevät kunnolla herkuttelemaan! Ota meikäläisestä sitten selvää.. Mutta meille tälläinen buffet on kuitenkin tulossa, ajattelivat vieraat mitä tahansa. Uskon, että sille löytyy myös kysyntää, mutta varmaan vasta 6.6. selviää kuinka paljon..



Mitäs namusia meille sitten tarjottavaksi tulee?

Toffeelumipallot n. 2kg. (Jannen lemppari!)
Jelly Beans n. 2kg
Noitapilli 1kg
Vaahtovadelma 1kg
Kirpeä hedelmäpullo 1kg
Amerikanpastilli 2,4kg

Eli sopivasti laidasta laitaan. Toffeeta, hedelmäkarkkia, salmiakkilakritsia, vaahtokarkkia, kirpeää hedelmää sekä suklaata. Suklaakarkiksi valikoitui amerikanpastilli kaikkien ihanien konvehtien sijaan ihan siitä syystä, ettemme voi ennustaa hääpäivän säätä. Jos on ihan supermega-helle, niin mitkään konvehtikarkit eivät ole ihan hirveän houkuttelevia. Ainakaan siinä vaiheessa, kun ovat sulaneet kiinni toisiinsa SEKÄ tarjoiluastiaan. Hehe.

Nämä siis tilattiin FilmTownin kautta. Näiden lisäksi meille on tulossa aivan superhyviä Tsinuski-toffee-pikkupatukoita vielä karkkipuolelta. Niiden tilaamisen hoidan itse töissä!



Eikä meidän buffet suinkaan vielä siinä ollut! Itse olen aina ollut enemmän suolaisten kuin makeiden herkkujen perään, joten suolaistakin on saatava. Tarjolle tuleekin karkkien lisäksi popcornia, chilipähkinöitä sekä Taffelin Hearts-sipsejä. Itse asiassa tätä tekstiä kirjottaessani tajusin, että ehkä voisimme ottaa myös toisen sipsilaadun tuon sydänsipsin oheen, sillä se ei ole gluteeniton ja olisi mukavaa, että juhliemme muutamalle gluteenittomallekin tyypille olisi naposteltavaa.

Miltä tälläinen herkkukattaus vaikuttaa?

2 kommenttia:

  1. Kuola täällä vaan valuu diettiläisen suupielistä :DD Oispa mullakin filmtownin myymäläpäällikö kaasona.. meille nimittäin ehdottomasti tulee karkkibuffa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin valuu täälläkin :D siksi en suostunutkaan ottamaan karkin karkkia kotisäilytykseen vaan jätin ne raa'asti Filkkarin varastoon... Haha.

      Poista