sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Melkoinen vuosi

Vuosi 2014 oli mahtava! Voisin kertoa siitä monta hauskaa tarinaa, mutta kuvat kertovat välillä huomattavasti enemmän, mitä pelkkä kirjoitettu teksti. Joten minun vuoteni kuvina, olkaa hyvät!


Alkuvuodesta harrastin vielä roller derbyä ja se oli hauskaa se! / Siippa on suuri SaiPa-fani ja sai minutkin innostumaan vuosien tauon jälkeen SM-liigasta / Kissa leikki muutaman viikon lautasantennia, kun päätettiin olla hirveitä omistajia ja leikkauttaa koko katti / Kaikki Marvelin leffat piti tietenkin käydä elokuvissa katsomassa.


Lumet suli superaikaisin, joten lenkkikausi lähti käyntiin / Kevät oli myös ihan mahtavan lämmin, joten jo huhtikuussa tuli loikoiltua parvekkeella kirjaa lukemassa / Vappua juhlittiin tyttöporukalla kuohuvan kera / Toukokuussa minulla alkoi kesäloma ja lämmin kevät päätti näyttää, että kyllä sitä lunta vielä riittää..


Ensimmäisen lomaviikon jälkeen helteet onneksi alkoivat ja kesälomani kuvat muodostavatkin vähän samaa kaavaa näemmä.. Kävimme katsomassa minun mielestäni NIIIIIN tylsää jalkapalloa / Kävimme lomalla Kööpenhaminassa, missä olut maksoi saman verran kuin limppari.. / Viimeisen lomaviikon pyhitin mökkielämälle ja sudokuille!


Kun normaalit ihmiset aloittivat kesälomansa vieton, minä palasin töihin vain huomatakseni, että lomani aikana autopaikastani oli muutettu INVA-PAIKKA! En ole vieläkään päässyt tästä yli / Töihinpaluuta lohdutti sentään toukokuussa ilmestynyt sormus nimettömässä! / Juhannuksena oli kylmää ja märkää, siitä huolimatta raahauduimme kokon ääreen hytisemään / Aloitimme myös uuden harrastuksen, puulaaki-pesäpallon!


Vaikka kesäkuu oli märkä ja kolea, heinäkuussa alkoi lämpö palata ja parvekkeen lukunurkkaus oli kovassa käytössä / Elokuussa kävimme Hamina Tattoon marssishowssa ja oli aivan huikea show! / Kissa jaksoi kapinoida lukemisyrityksistäni / Havahduin vähän myös siihen, että ehkä ne häät eivät järjestä itse itseään..


Syyskuussa Janne täytti 31 vuotta ja leivoin sen kunniaksi mokkapaloja / Ilmat alkoivat viilentyä, joten hankin asianmukaiset syksysportti-taimineet / Työnteko ei aina oikein napostanut, selfieiden otto näemmä kuitenkin.. / Halloweenina pysyin tyylilleni uskollisena; eli supernörttinä!


Syksyllä innostuin vuosia tauolla olleesta piirtämisestä ja maalaamisesta / Päätin yrittää saada myös töistä kaiken ilon irti, ja hain oppisopimuskoulutukseen / Itsenäisyyspäivänä pönötettiin iltapuvuissa kaupungin juhlavastaanotolla.


Joulu vietettiin rauhallisissa tunnelmissa kotona.


Ja uudenvuoden reivaamisesta vastasivat pari lempparinaistani, eli huikeat kaasoni!


Aivan ihana vuosi siis takana, ja olen vakuuttunut, että vuodesta 2015 tulee vielä rahtusen mahtavampi. Tämä vuosi tuo tullessaan suuria muutoksia, enkä malttaisi millään odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti