tiistai 27. tammikuuta 2015

Hassunhauskaa krääsää

Piipahdin pari viikkoa sitten Tigerissä ja sieltä löytyy kyllä AINA jotain hauskaa. Ja täysin turhaa. Ja niin taisi käydä tälläkin kertaa, haha!

Ensin ilahduin, kun löysin paketin Photobooth-propseja. Meille tosiaan on tulossa photobooth, eli kamera viritettynä johonkin nurkkaan, missä juhlavieraat saavat käydä napsimassa itsestään kuvia joko rekvisiitalla tai ilman. Hauskimmat otokset mahdollisesti laitetaan vieraille kiitoskorttien mukana. Suunnittelin askartelevani rekvisiitan itse, mutta tässäKIN asiassa alkaa vähän laiskottaa. Joten kun propsit suorastaan pomppasivat syliini, en voinut niitä vastustaa! Ja hintaa oli ihan vain pari hassua euroa, joten ei harmita. Ei tosiaankaan.



Paketista löytyy aika peruskamaa, silmälaseja, viiksiä, huulia, rusetteja ja sydämiä. Ja piippu! Vielä ajattelin laajentaa valikoimaa joko itse askartelemalla tai jostain eBaysta tilaamalla. Saa nähdä!

Propsien lisäksi löysin jotain, jos mahdollista, vieläkin turhempaa! Nimittäin superkivoja drinkkitikkuja! Haha. Okei, eihän näillä ihan oikeasti kukaan mitään tee, mutta kukapa ei tykkäisi siemailla drinksuaan aurinkovarjolla tai flamingolla höystettynä? No sitähän minäkin!



Aika hauskoja minusta, ja uskon, että kyllä näitä tulee joku ehkä käyttämäänkin. Törkkään vaikka omaan kaljatölkkiini jos ei muuta! Näilläkään ei ollut hintaa kuin 2-3€, ei paha siis ollenkaan!

Lähtee kyllä ihan lapasesta tämä oheiskrääsän hamuaminen. Tykkään kuitenkin, että yksityiskohdat ovat hanskassa ja että ne ovat HAUSKOJA! Riittääpähän vierailla puheenaiheita.

4 kommenttia:

  1. Hyvä etten ole ainut Tigeriin hurahtanut :D Just mietin, että alkakaakohan mulla pian olla jo ihan liikaa propseja hankittuna... :'D Mutta tosiaan, yksityiskohtiin kannattaa panostaa, jos ja kun on vielä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No et todellakaan ole ainut, haha :D voiko niitä koskaan olla liikaa!

      Poista
  2. Nyt harmittaa ettei menty (ehditty) sunnuntaina käymään Tigerissa :D Meni liike kiinni ennen kuin ehdittiin. Ja meidän kotikaupungissa ei ole Tigerin liikettä. Tällaisia mäkin haluaisin. :D Järjellä ajateltuna niitä ei tarvitse, mutta kun mä haluuuuun... :D Onneksi tällaisia tulee varmasti vastaan myöhemminkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä noita drinksutikkuja on Tigerissä ollut aika kauan, joten toivotaan ettei ole vielä pitkään aikaan poistumassa valikoimista, niin pääset siäkin flamingojen makuun! :DD

      Poista