maanantai 29. syyskuuta 2014

Silmiä, ripsiä ja pidennyksiä

Lisää kauneuspohdintoja hääpäivää ajatellen.

Meikkivoidepuoli alkaa olla hanskassa ja seuraavaksi lähtee testiin luomivärit. Haluan metallinhohtoa, pronssia, kultaa ja ruskean eri sävyjä. Oikeastaan ruskean sävyillä tehty smoky eyes on varmaan se, mitä tässä yritän hakea. Hohtavissa luomiväreissä olen vain huomannut sen varisemis-puolen aika ongelmalliseksi. Saman valmistajan mattaluomivärit eivät välttämättä varise ollenkaan, mutta heti kun sutii jotain kiiltävää ja glitteriä, on koko naama siinä setissä.


Ajattelinkin luomiväreissä ja silmämeikissä muutenkin yrittää panostaa mahdollisimman paljon. Nyt naputtelinkin ostoskoriini Sokoksen verkkokaupasta Make Up Storen Cybershadow -luomivärin, sävyssä Gold. Näyttää kuvassa aika ruskealta, mutta katsotaan. Jos ei häämeikkiin, niin varmasti tulee muuta käyttöä!
Toinen tuote mitä pyörittelin mielessäni, on Loreal Parisin Color Infaillible -luomiväri, mikä lupaa superkestoa ja vedenpitävyyttä. Verkkokaupasta en ainakaan harmikseni löytänyt himoamiani ruskean sävyjä, mutta ehkä tämänkin laiskimuksen täytyy raahata ruhonsa ihan kivijalkamyymälään hiplaamaan ja katselemaan, olisiko valikoimaa enemmän. Ainakin mainoslauseet kuulostavat lupaavalta ja tuote näyttää kuvissa hyvältä!

Sitten asiasta lähes toiseen. Ripset! Paras testaamani ripsiväri on ollut Diorin Diorshow Iconic Extreme, joka antaa kivasti tuuheutta, pituutta sekä ennenkaikkea kestoa. Mutta. Jos ripset ovat luonnostaan nysät, niin ei siinä paljoa mikään ripsiväri tilannetta pelasta.

Olenkin pohtinut, raaskinko ottaa ripsienpidennykset hääpäivää varten. Saisi kerralla extratuuheutta ja superisti pituutta ja näyttävyyttä, voisi hyvällä omalla tunnolla haudata ripsivärit meikkipussin pohjalle. Pidennykset vain tuppaavat olemaan niin hintavia, enkä tiedä haluanko lähteä siihen huoltorumbaan mukaan. Toisaalta, häämme ovat kuitenkin alkukesästä ja voisikin ajatella, että otan ripset kesää ajatellen, en pelkästään häitä. Kesällä en meikkaa juuri koskaan ja ripsienpidennyksillä voisi olla huolitellumman näköinen ilman vaivaa.. Hirmu vaikeaa taas olevinaan, haha. Kauheasti siis tekisi mieli ne ottaa, mutta en tahtoisi jäädä pidennyskoukkuun ja ottaa niistä jatkuvaa huollettavaa itselleni. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä asiaa ja keksiä sata ja yksi hyvää perustelua, miksi elämänlaatuni tulee olemaan huonompaa ilman pidennyksiä..

Olen itseasiassa kerran ottanut pidennykset ripsiini Tallinnasta. Silloin ripsienpidennykset olivat juuri tulleet "muotiin" ja pakkohan niitä oli kokeilla huokean hinnan houkuttelemana. Ja ne oli juuri niin ihanat mitä kuvittelinkin! Laitto maksoi Tallinnassa 55€ ja huolto olisi ollut muistaakseni 20-35€ riippuen huoltovälistä. Ei siis mitenkään hirveästi rasittanut kukkaroa. Suomessa vaan on vähän kukkaroa rasittavammat hinnat enkä koskaan raaskinut ripsiäni huollattaakaan, vaan annoin niiden tippua yksi kerrallaan pois. Nyyh.

Tässä vielä pari vuotta vanha kuva, ripset ennen (ripsiväriä + jotain muuta silmämeikkiä) sekä ripset jälkeen (ilman meikkiä.)



Kyllä on aika huomattava ero!

2 kommenttia:

  1. Minä otan häihin ripsipidennykset. Tänä kesänä ei ollut, mutta kahtena edellisenä on ollut. Täällä eka laitto maksaa 110€ ja huolto muistaakseni 35€. Mulla pysyy ripset tosi hyvin ja omat ripset on niin tuuheat, että niihin saa oikeasti voluumia.
    Hinta vähän kirvelee, mutta otan ne silti, eipä tartte pelata ripsivärin kanssa ja miettiä onko se poskilla hääkuvassa. :)

    VastaaPoista
  2. Samantyylinen silmämeikki on mullakin haaveissa hääpäiväksi :) Jään siis innolla seurailemaan luomiväritestailujasi!

    VastaaPoista