torstai 4. syyskuuta 2014

Inspiroivat häälehdet

Hiljaista on pidellyt ihan vain siitä syystä, ettei mitään tapahdu! Häiden eteen emme ole laittaneet tikkua ristiin nyt pariin viikkoon. Äitini on ollut yhteyksissä pitopalveluihin, mutta kukaan ei ole vielä kattavaa vastausta antanut, joten odottelu sen suhteen jatkuu.

Häästressiä on kuitenkin ilmassa, tuntuu että en enää muita unia näekään, kuin hääaiheisia. Tai ainakaan en muista muita enää herättyäni. Toissayönä näin unta, että minulla oli todettu syöpä ja hoitojen takia kaikki hiukseni, kulmakarvani ja ripseni olivat tippuneet, olin siis kalju morsian. Myös mekkoni oli hyvin yksinkertainen ja tylsä sekä polvipituinen. Huhhuh, hulluksihan tässä tulee.


Ikea-reissumme jälkeen kävimme tosiaan toiselta blogimorsiamelta (nyt jo vaimolta!) hakemassa sen herkkubuffa-astian, mutta sen lisäksi haaviin tarttui törkeä kasa häälehtiä lähivuosilta! Näiden parissa on aika mennyt aika rattoisasti. Vaikka kirjastosta lainaamani hääkirjat olivat tylsiä, vanhanaikaisia ja minulle hyödyttömiä, nautin näistä lehdistä valtavasti! Janne totesi, että eihän näissä ole kuin mainoksia toisensa perään, mutta ainakin allekirjoittanut tykkää katsella häämekkojen kuvia! Ja kyllä näihin on saatu mahtumaan myös todella paljon mielenkiintoisia artikkeleita mm. hääpukujen sovittamisesta, anopeista, budjetista yms. Varsinkin Häät ja Juhlat -lehdet ovat minulle mieleen! :)



Nyt jatkan vapaapäivän suursiivousurakkaa kotona! Toivotaan, että pitopalvelujutut järjestyisivät mahd. pian, niin voisi sanoa, että häiden eteen kaikki on jo ainakin varattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti