lauantai 27. syyskuuta 2014

Hääpäivän pynttäys?

Toinen kaasoistani lupasi minulle, että hänen kampaajaystävänsä laittaa hiukseni hääpäivänäni veloituksetta. Se oli superhyvä uutinen ja heti helpotusta budjettiin. Ilmeisesti tämän sama henkilö voisi myös meikata minut, mutta viime aikoina olen käynyt epäröimään.

Minua ei ole ikinä meikannut kukaan muu, kuin minä itse. Meikkikokeilut pitävät sisällään hirveitä epäonnistumisia (yläasteaikojen panda-kajalit ja muut goottiväkerrykset..) mutta myös ihan mukiinmeneviä suorituksia. En todellakaan tiedä oikeaoppisesta meikkaamisesta yhtään mitään, mutta vuosien varrella olen kuitenkin oppinut, mitkä värit minulle sopivat ja miten korostaa parhaita puoliani. Ulkopuolisessa meikkaajassa pelottaa se, että mitä jos se ei tiedäkään että sinertävät sävyt näyttävät urpolta silmissäni? Että ihoni verisuonet kulkevat niin pinnassa, että punakka naama puskee vaikka väkisin kaiken pakkelin läpi? Tai jotain. En tiedä, en vain osaa kuvitella että joku sutii meikkiä minun naamaani. Olenkin siis harkinnut meikkaavani itse itseni.

Olen meikannut itseni myös silloin, kun tanssin wanhat. Ihan ookoo-näköinen meikki siitä tulikin, mutta ammattilainen olisi varmasti saanut sen kestämään paremmin.. Kun tuntikausia hikoilee ja raapii naamaansa, on meikin kestävyys ihan supertärkeää. Olenkin jo nyt yrittänyt ostaa loppuneiden luottokosmetiikkapurnukoiden tilalle jotain uusia testattavaksi.

Vaikka arkikäytössä rakastan Max Factor Whipped Cream Mousse Foundation -vaahtomeikkivoidetta, (levittyy superhelposti, juuri oikea sävy, jättää ihon ihanan puolimataksi, ei kuivata...) olisi se juhlakäyttöön aivan liian "heppoinen". 8h työpäivän jälkeen jo huomaa, miten poskien ja nenän punotus on puskenut meikin läpi ja iho kiiltelee paikoitellen. Arkikäyttöön siis ok, mutta ehdottomasti tarvitaan jotain jämäkämpää hääkäyttöön.


Ensimmäisenä meikkivoidetestiini pääsi vaihtoehdoistani eniten lompakkoystävällisin tuote. Maybelline SuperStay Better Skin -meikkivoide. Halusin ehdottomasti pumppupullollisen meikkivoiteen, koska ne ovat yleensä huomattavasti riittoisampia, mitä avonaiset purkit. Tämän lisäksi purkin "SuperStay" kuulosti lupaavalta, samoin kuin tosiaan alle 16€ hinta.

Nyt olen noin viikon verran käyttänyt tätä tököttiä naamaani ja olen todella tyytyväinen! Nestemäinen meikkivoide levittyy superhelposti eikä sitä todellakaan tarvita kuin yksi pumpullinen koko naamaan, jolloin se jättää jälkeensä kauniin mattapintaisen lopputuloksen. Eli mitään erillistä puuteria ei tarvitse enää sutia jos ei välttämättä halua. Ja mites se kesto? Ihan huikea! On kestänyt useita 06:00 - 15:00 työpäiviä nassussa mukana ja sen jälkeen vielä iltariennot baarissa! Kotiin päästessäni meikki näyttää kasvoilla ihan samalta, milta se näytti kun aamulla sen levitin. Huikeaa! Kaikenlisäksi, ennen SuperStayn käyttöönottoa, minulla oli pieniä näppylöitä koko leuan täydeltä, ja nyt ne ovat mystisesti kadonneet. En tietenkään voi vannoa, että tämä johtuisi juuri uudesta meikkivoiteesta, mutta voihan se olla.

Saatan vielä jonkin kalliimman merkin edustajaa testata ihan vain mielenkiinnosta, mutta kyllä tuo Maybellinen purkki jää meikkipussin pysyväksi asukiksi! En ole varmaan ikinä ollut näin tyytyväinen mihinkään meikkiin!

Seuraavaksi etsitään superpigmenttisiä ja hyväkestoisia luomivärejä, jos on jotain mahtituotteita tiedossa, saa vinkata!

3 kommenttia:

  1. Mulla on ihan samanlainen meikkiongelma! Mut on kerran yks meikkaaja meikannut ja voin sanoa, etten todellakaan ollut tyytyväinen! Silmälasien kanssa meikkaaminen on ihan erilaista kun perusnaaman meikkaaminen ja sitä ei monet meikkaajat osaa ymmärtää. Ehkä munkin pitää alkaa testailemaan erilaisia meikkejä jotka vois tässä naamassa pysyä, ja meikata vain itse :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Sama meikki näyttää ihan erilaiselta ilman laseja, mitä lasit päässä, ja sitä on välillä tosi vaikea arvioida meikkaushetkellä! Vaikka itse käytän enempi piilareita ja tuun hääpäivänäkin niitä käyttämään, en silti uskalla antaa naamaa vieraan ihmisen käsiteltäväksi :D Pelottaa, että tulos ei vastaa mun pään sisällä olevia viisioita 100% ja sit bridezillaiden menemään ja iik.. Haha.

      Poista
  2. Täytyypä testata tuota Maybellinen meikkivoidetta, kun sai sulta niin hyvät arvostelut :) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista