tiistai 9. syyskuuta 2014

Kutsuräpellystä

Olen stressannut kutsuista ihan hirveästi. Minulla on mintunvihreitä avattavia kutsupohjia, mutta mitä hittoa mä niihin teen?! Pää lyö ihan tyhjää ja kaikki ideat tuntuvat joko liian tylsiltä, tai liian mahtipontisilta. Tykkään askarrella, piirtää, maalata yms. väsätä käsilläni, mutta pääkoppa on niin ideatyhjä ettei tosikaan.

Myös kutsukorttien sisäpuoli teksteineen on aiheuttanut hirveästi päänvaivaa. Testikutsuun raapustelin ihan raa'asti mustalla ohuella tussilla tekstit, mutta se näytti aivan järkyttävältä. Päätinkin, että kutsuteksit teen tietokoneella ja printtaan vähän paksummalle paperille ja liimaan (teippaan) paperin kortin sisäpuolelle.

Ja tälläistä sain aikaan! (Sukunimet sensuroitu!)



Simppeli, mutta fonteiltaan ja värimaailmaltaan juhliin sopiva. Pitää vielä katsoa mätsääkö tuo yhtään niihin korttipohjiin, vihreä on näissä ehkä aavistuksen kirkkaampi mitä korteissa. Hmm. Aion myös tehdä simppelin "hääinfon" toiselle sivulle korttia, missä tulee lukemaan tarkemmat osoitteet, häälahjatoiveet (rahaa!!1) ja kelle ilmoittautua.

En ole mikään graafinen suunnittelija ammatiltani, koulutukseltani enkä edes omassa mielessäni, joten antakaa armoa, haha. Nyt menen jatkamaan mokkapalojen leipomista, Janne täyttää tänään 31 vuotta! Herttinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti