torstai 21. elokuuta 2014

Ikea

Eilen käytiin Jannen kanssa Ikeassa hakemassa hääkoristeiksi sopivia jutskuja ja iso kasa muuta krääsää. Äiti kauhisteli, että ollaanpa me hirveän ajoissa näissä hankinnoissa, mutta itse olen järkeillyt, että pikkuhiljaa hankkimalla rahanmeno ei tunnu niin hirveältä eikä tule niin kauheaa stressiä parille viimeiselle kuukaudelle.

Ja siitä parin postauksen takaisesta äitibridezilla-stressistäkin on jo päästy yli ja annoin äidilleni oman tehtävän häihin liittyen; hän on nyt pitopalveluvastaava ja oli ainakin tyytyväisen kuuloinen saadessaan tehdä jotain ja päättääkin vähän jostain asioista :D Itse olin jo aiemmin laittanut pariin pitopalveluun sähköpostia, mutta valtavaksi pettymyksekseni toiselta sain vastauksen "Hei, olen juuri nyt niin kiireinen, etten ehdi antaa kattavaa vastausta, otan teihin yhteyttä seuraavalla viikolla!" Ja tästä on nyt aikaa lähes 2kk eikä mitään ole kuulunut. Hohhoijaa. Toinen sensijaan ei vastannut ikinä yhtään mitään. Jaahas.


MUTTA, takaisin siihen Ikea-aiheeseen! Ostimme pari purkkia ja sinkkikukkaruukkua herkkubuffettiin. Aluksi meille piti tulla pelkkä karkkibuffet, mutta ajateltiin että muutamat suolaisetkin jutut voisivat olla aika kivoja. Joten meille tulee nyt karkkien lisäksi ainakin popcornia ja paria laatua sipsejä! Muutamia lasipurnukoita hamstrasin jo kirppikseltä, mutta nyt ostettiin Ikea-versioita muutama kappale ja haettiin samalla reissulla ylähyllyllä näkyvä pyöreä lasipurkki, jonka ostin itselleni Elämäni päivä -blogin tuoreelta vaimolta!

Vielä muutamia purkkeja olisin vailla ja sitten meillä alkaisi olla herkkubuffetin astiasto valmis! Jipii!

Ikeasta tarttui mukaan myös hirveä kasa kaksipuoleisia jalallisia kehyksiä mihin varmaankin tulee ohjelma tai menu tai jotain.. Myös tavallisia kehyksiä otin jokusen kappaleen, kyllä niille varmasti käyttöä löytyy!


Ostin myös nipun hauskoja kuviollisia silkkipapereita mistä askartelinkin pari valtavan kokoista pompomia. Ovat mielestäni kivan näköisiä, kun on vähän jotain tekstuuria! Nyt pitää vaan malttaa ja olla askartelematta yhtään enempää, koska ne vievät hirveästi tilaa. Mutta piti päästä vähän testaamaan! Huomasin myös riemukseni, että kissani on oppinut avaamaan hääkrääsäkaapin oven ja kiinnostunein se on juuri noista pompomeista. Yksi vihreä eBay-pomi oli silputtu eilen pitkin asuntoa. Kiva..

Nyt tuli hirveän rönsyilevä ja epäselkeä postaus, anteeksi siitä! Kauhea kiire päällä, mutta silti hirveä halu tulla päivittämään ja selittämään ihan kaikesta, haha!

4 kommenttia:

  1. Eikö olekkin aika hyvä fiilis, kun voi jo sanoa, että hei meillä on herkkubuffet tavarat jo melkein kasassa ja aikaa on vaikka kuinka paljon? Ja onneksi olkoon hyvästä äidin ajan delegoimisesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Ainakin yksi asia siltä 15634 kohtaiselta listalta, minkä voi vetää yli! :D
      Ja kiitos! Nyt äitini kokee olevansa hyvin tärkeässä osassa suunnittelutiimiä (kuten onkin!) ja on unohtanut kokonaan Jorman luotsaaman humppapumpun!

      Poista
  2. Mul on sulle kolme isoo purkkii.

    VastaaPoista