lauantai 16. elokuuta 2014

Birdcage Veil?


En osaa kuvitella itseäni hunnussa. Okei, en osaa myöskään kuvitella itseäni häämekossa, ei sen puoleen, mutta huntu tuntuu vielä absurdimmalta ajatukselta. Meikämandoliinin tukka on aina samalla tavalla. Suora ja auki. Ei pantoja, koristeita eikä kampauksia. Jos oikein villiksi heittäydyn, saatan vähän kihartaa juhlan kunniaksi ja siinä se.

Jotenkin ajatus siitä, että päässäni roikkuisi jonkinlainen liina-asia, on vain todella hassu. En ihan ymmärrä huntujen ideaa enkä koe sen olevan kauhean tarpeellinen. Ja mikä ihme niissä harsonpaloissa edes maksaa niin paljon?!


Nyt vähän internetiä (Pinterest, weheartit ja kaikki ne hääblogit..) selaillessani tutustuin minulle aivan uuteen pääasiaan. Birdcage-hiuskoristeeseen/huntuun. Eli sellaiseen verkkoasiaan mitä vähän kieputellaan naaman eteen. Ja nyt tulin siihen tulokseen, että haluaisin ehkä ainakin sovittaa sellaista omaan nuppiini, näyttää nimittäin aika kivalta! Joku kiva kukkahärpäke nuppiin ja siitä vähän kärpäsverkkoa kaveriksi! Kaikissa birdcage-kuvissa tosin mallilla on hiukset nätillä nutturalla ja nutturaa TUSKIN tullaan meidän häissä näkemään, niin vähän panee epäröimään, että näyttääköhän se rennoilla kiharoilla ihan yhtä hyvältä.. Mutta kokeilemallahan se selviää!

Olen kyllä tyytyväinen, että ymmärsin haluavani JOTAIN hiuksiini koristamaan, rennot laineet saattaisivat nimittäin muuten näyttää vähän.. no, liian rennoilta.


Kuvat: X

2 kommenttia:

  1. Itse mietin kanssa tota huntu juttua. Jollakin tavalla se kiehtoi, mutta kun kokeilin sellaista niin... ei tuntunut oikeen omalta jutulta. Noi verkkohässäkät on itse asiassa kivan näköset. Kokeile ihmeessä, että miltä se näyttää. :)

    VastaaPoista
  2. Birdcage-hunnut on tosi ihastuttavia, mutta silti niitä näkee tosi harvoin käytössä. Ei muuta kuin sovittamaan ja toivotaan että ihastus säilyy sovituksen jälkeenkin :)

    VastaaPoista