perjantai 4. heinäkuuta 2014

Mekkopulmia!

Lauantaina on Jannen ystävän häät eikä mulla ole mitään tietoa, mitä laitan päälle?

Mekko edestä. Rakastan noita mustia "reunuksia", ne antavat ihan uutta ryhtiä. Myös rinnustalla oleva verkko-osuus on ihana!

Tilasin jo toukokuussa mekon tähän tilaisuuteen. Mekko on merkiltään Ginger Fizz ja tilasin sen Nelly.comista. Ja se on ihana. Kukkamekko aivan uudenlaisella twistillä! Tuossa vielä mekon tarkemmat tiedot. Mekko näytti omaan silmääni aika lyhyeltä, mutta katsoin tiedoista, että kuvan malli oli yli 170 senttinen ja käytti kokoa extra-small, joten ei hätää, koska olen itse vähän päälle 160cm ja tarvitsen koon medium! Eli minulle se ei jäisi noin lyhyeksi. Ja vitut.

Takapuolella kivat "kurkistusaukot" selässä!

Ei tuossa koltussa uskalla kauheasti kyykistellä, sen vaan sanon.. Ja harmittaa niiiiin paljon, koska mekko on muuten aivan ihana! Rakastan sen printtiä, leikkausta ja jokaista yksityiskohtaa. En saanut kuvia mekosta päälläni, joten kuvat ovat nyt henkarista eivätkä ne hirveästi imartele vaatetta, mutta mekko istuu päälleni kuin hansikas! Lähes täydellinen kolttu, jos se helman pituus olisi vaikka edes 5-10cm pidempi..



No, ei ole hätä tämän näköinen, ostin nimittäin pari viikkoa sitten itselleni uuden mekon, joka oli kyllä lähinnä juhannustansseja ajatellen, mutta voisi sopia myös tähän tilanteeseen. Nimittäin noisy may -merkkinen Vero Modan maximekko.
Ajattelin aina, etteivät maksimekot satu mulle yhtään, koska en ole se 175-senttinen ja 45 kiloa painava yksilö. Ihastuin kuitenkin tämän mekon printtiin niin palavasti, että pakkohan sitä oli sovittaa ja se oli menoa se. En näyttänytkään yhtään niin tyhmältä mitä olisin voinut näyttää! Ja mekko kassan kautta kotiin.


Tässä mekossa ongelmaksi muodostuu vain hieman liian antava kaula-aukko ja naruolkaimet. Minulla on hyvä olo mekossa silloin, kun päälle voi heittää neuleen/takin/boleron tms. Ilman mitään päällysvaatetta oloni spagettiolkaimisessa mekossa on vähän alaston, en tiedä miksi!
Myös tosiaan kaula-aukko on mielestäni ehkä vähän epäsopiva häihin.. Toisaalta sitä voisi yrittää paikata sopivalla bandeau-liivillä mekon alla.


Rakastan molempia mekkoja ja en haluaisi muuhun pukeutuakaan ikinä kuin niihin, mutta KUMPIKAAN ei ole ihan just nappiin hääjuhlaa ajatellen. Jompi kumpi päälleni varmasti lauantaina päätyy, mutta katsotaan! Laitan tänne varmaan kuvan lopullisesta valinnastani päälläni! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti