lauantai 19. heinäkuuta 2014

Askartelut alkakoon!

Vihdoin lisää häähankintoja! Tänään hurautimme Kouvolan Veturiin tarkoituksena käydä Clas Ohlsonilla, Tigerissa ja Sinellissä.


Clasulta haikailin pilkullisia pastellivärisiä servettejä ja onnekseni ne löytyivätkin vielä sieltä! Paketissa on aina 50kpl ja hintaa 2,49€. Näitä otimme kaksi vaaleanpunaista ja yhden vaaleansinisen. Vaaleansininen ei mitenkään päin kuulu teemaväreihin, mutta kuvitellaan se turkoosiksi okei..

Tigeristä napsin kakkupapereita kauniilla reunapitsikuviolla, paketissa 24 paperia ja hintaa 1€! Itseasiassa näitä olisi pitänyt ostaa enemmän, nyt otin mielenhäiriössä ainoastaan kolme pakettia ja tarkoitus on käyttää niitä kutsujen askartelussa, joten ne eivät tule mitenkään riittämään..
Tigeristä löytyi myös kirjainleimasimet mitä aion käyttää myös kutsuissa ja EHKÄ pöytäkorteissa jos meille tulee nimikoidut paikat.

Sinellistä ostimme mintunvihreitä korttipohjia (näyttää kuvissa ihan sinisiltä?!), ruskeita kirjekuoria, juuttinarua, kaksipuoleista teippiä sekä pahviset nimikirjaimet mitkä tulevat melko varmasti meidän pöytäämme juhlapaikalla!

Innokkaana piti heti kokeilla askarrella kutsukortin prototyyppi ja tällainen siitä tuli!


Jotain se mielestäni kaipaa vielä lisää, mutten yhtään tiedä mitä.. Janne taas ei tuntunut olevan järin tyytyväinen tämän kaltaisiin kutsuihin, ovat ilmeisesti liian tylsät. No, ehkä nämä tästä vähän kehittyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti