perjantai 17. lokakuuta 2014

Kirotun Nelly.com

Vähän on itsellä ollut ehkä pientä "hääväsymystä". Kun pitopalvelu saatiin kuntoon, tuntui, että pystyi hengähtämään ihan kunnolla. Kaikki tärkeimmät jutut on hoidossa ja voi keskittyä näpertelyyn ja krääsään. Ja eihän niillä vielä mikään kiire ole, eihän?

Onneksi joku muu on sentään ahkeroinut, nimittäin kaasot! Kaaso M pisti Nellyltä tilaukseen mitä kauneimmat kaasonmekot ja ne tulivatkin nopeasti. Viimeviikolla säntäsinkin heti pällistelemään, miltä mekot näyttävät päällä.



Ja mitä HITTOA, kummankaan mekko ei mahtunut päälle?! Mekot olivat ihan supernättejä ja IRL paljon kauniimmat vielä mitä kuvissa. Mutta minkä ihmeen kokoisille ihmisille ne on suunniteltu? Kaasot tilasivat omaa kokoaan vastaavat mekot ja ei toivoakaan päällemahtumisesta. Ja kyse ei nyt ole siitä, että he olisivat lihavia tai edes tanakoita, ehei. Olin jo passittamassa tyttöjä Tiina Jylhän käsittelyyn, jos tisseistä ottaisi muutaman desin pois ja kylkiluita vähän hioisi ni ehkä sit..

Palautukseenhan ne sitten lähti. Harmittaa ihan vietävästi, ko. koltut olivat vielä ihan mega-alennuksessa ja hintaa reilut pari kymppiä. Olisin itselleni tilannut "muutenvaanmekoksi" saman rätin sinisenä, mutten uskaltanutkaan enää, kun en ihan periaatteesta halua tilata itselleni mitään XL-kokoista vaatetta..

M ei kuitenkaan tästä lannistunut ja etsiskeli jo uusia mahdollisia kaasomekkoja netistä. Katsotaan jos tärppäisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti