maanantai 2. maaliskuuta 2015

Tarroja, pusseja ja ilmoitus alkoholitarjoilusta!

Häitä järjestäessä tuntuu, että joka päivä on joulu. Jaa, miksi niin? No kun postilaatikosta tippuu joka päivä paketteja ja puhelin pirisee saapumisilmoitusten merkiksi!

Tänään tupsahti eteisen lattialle Jannen eBaysta tilaamat vihreäraidalliset karkkipussit!


Pussien lisäksi herkkubuffettiin tilasimme aiemmin jo pinkkejä Popcorn-kippoja, joten nämä saivat luvan olla minttuisen vihreitä vähän tasapainottamaan. Kuvan värisävy näyttää kyllä enemmän joltain metsänvihreältä, mutta pistetään se superpilvisen ja synkän päivän syyksi.

Tämän lisäksi viimeviikolla sain Vistaprintiltä postia, nimittäin jotain turhaakin turhempaa..


Eli TARROJA! Näille ei ollut yhtikäs minkäänlaista järkevää ostoperustetta, mutta olihan ne halpoja.. Eli pieniä, pyöreitä tarroja missä lukee meidän nimet ja hääpäivä. Aion lätkiä näitä esimerkiksi juuri noihin karkki- ja popcorn-pusseihin ja -astioihin tai jotain. Näistäkin ihan luokattoman surkea kuva, sori..

Näiden lisäksi on tulossa myös niitä aiemmin hehkuttamiani paperilamppuja ja niihin ledit sisälle! Ja olikohan muuta.. Tajusin, että häihin on enää KOLME KUUKAUTTA aikaa ja nyt on aika ruksia kaikki mahdollinen to do -listalta pois ja vähän äkkiä! Ajattelin käydä kukkakaupasta kysymästä, tekisikö joku mulle kimpun ja muutaman vieheen. Avioliiton esteiden tutkinnan ajattelin myös saada päiväjärjestyksestä pois mahdollisimman pian.

Lisäksi teimme ilmoituksen alkoholitarjoilusta poliisille. En tiedä, kuinka yleistä tämän tekeminen hääjuhliin on, mutta kaavakkeen sai näppärästi täytettyä internetissä ja ainakin se on nyt tehty, jos juhlissamme vaikka tapahtuu jotain hämminkiä ja joudutaan kutsumaan vaikka poliisit paikalle. (Pahin kauhukuva numero 1!) Ilmeisesti poliisit voivat tätä ko. lomaketta kysyä ja saattaa siitä sakotkin rapsahtaa, jos ei ole ilmoitusta tehnyt!

Tilasin myös muutaman kutsun kokeeksi. Jos ovat hyviä, lähtee tilaukseen loput n. 90 kpl. Kutsut suunnittelin itse tietokoneella ja tilasin Vistaprintiltä. Ja juuri näistä syistä ajattelin, etten uskalla tilata koko satsia heti, jos ovatkin vaikka ihan hirveitä, haha. Maaliskuun aikana olisi tarkoitus saada jokainen kortti postiin, iik!

5 kommenttia:

  1. Hei mä oon kans suunnitellu, että meille tulee tarroja ainakin kiitoslahjojen kylkeen ja oonkin miettiny et mistä saan tilattua ne :D Joten kiitos paljon vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että oli hyötyä :D Ei tosiaan ole Vistaprintillä hirveän suolaisen hintaisiakaan!

      Poista
  2. Ei nuo tarrat mitään turhuuksia ole! :D Ihana lisä ja mätsää ainakin noihin pussukoihin tosi nätisti. Tuosta poliisi-ilmoituksesta sen verran, että valtaosalla juhlapaikkoja on se tehtynä valmiiksi, jolloin siitä ei tarvitse itse huolehtia. Siis siinäkin tapauksessa, että hääpari tuo omat juomat. Esimerkiksi meillä oli juhlapaikka, jonne veimme omat juomat, mutta koska siellä järjestetään paljon alkoholitarjoilua sisältäviä tapahtumia, on paikka hoitanut luvan kuntoon. Lisäpaperihommia siis joillekin hääpareille, mutta kivempihan se on juhlia, kun on kaikki hoidettu lain mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tämä olikin uusi tieto, että jossakin voi olla jo valmiina luvat! Meille ei omasta juhlapaikasta ainakaan kerrottu, että näin olisi ja jos onkin, niin onpahan tuplaluvat, haha :D Ja kyllä, ei nuo lupa-asiat niin isoja hommia ole kuitenkaan, että niitä tekemättä tarvisi jättää. Rennompi juhlafiilis, kun tietää kaiken olevan hanskassa!

      Poista
  3. Kiitos munkin puolesta tarravinkistä! ;) Täytyypäs käydä kurkkaamassa tuo Vistaprint.

    VastaaPoista