keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Hearts on the Line

Miksi, oi miksi ikinä päätinkään marssia alttarille halvoissa ballerinoissa? Ideahan tuntui aivan loistavalta vielä viime kesänä, jolloin tilasin H&M:ltä söpöt pitsiballerinat. Idea tuntuu vieläkin ihan hyvältä, budjetti kiittää halvoista asioista, jalat kiittää korottomista asioista ja sulhanen kiittää, kun morsian ei näytä jättiläiseltä.

MUTTA KUN MINÄ TAHDON!Irregular Choicen Hearts on the Line -kengät. NIIIIIN söpöt ja hauskat. Olen aina tykännyt Irregular Choicen kengistä. Ne ovat superleikkisiä ja juuri hauskoja. Jotkut menevät vähän överiksi ja ovat liian leikkisiä, mutta tämä malli on vain SÖPÖ. Korkokin näyttää tukevalta eikä ehkä ole liian korkea.

Täytyy odottaa, että tilaamani vannehame saapuu ja sovittaa pukua ensin sen kanssa. Jos pukuun jää varaa, niin siinä tapauksessa perustelen itselleni uusien kenkien oston. Mieluumin ostan jotain uutta ja kivaa, kuin kävisin lyhennyttämässä pukuani. Hehe..

2 kommenttia:

  1. IHANAT! :D Häät on hyvä syy ostaa uudet kengät ;) Mulla on paaaaljon kenkiä ja ajattelin että käytän jotain vanhoja, mutta kun ei mul oo sopivia... ;)

    VastaaPoista
  2. IHANAT! :D Häät on hyvä syy ostaa uudet kengät ;) Mulla on paaaaljon kenkiä ja ajattelin että käytän jotain vanhoja, mutta kun ei mul oo sopivia... ;)

    VastaaPoista