lauantai 21. maaliskuuta 2015

Ja vielä niistä kutsuista

Sinne lähti ne kutsut! Mikä valtava helpotus!

Puolet jaoimme ihan itse (Janne jakoi ja minä istuin kyydissä) ja puolet lähtivät postin kautta matkaan. Vaikka kutsut ovat (lähes) kaikilla olleet perillä jo useamman päivän, ei ilmoittautumisia ole tullut kuin pari hassua. Ja yksi näistä on siskoni, jolla ei itseasiassa edes ole muuta vaihtoehtoa kuin saapua paikalle hehheh. Sen sijaan olen ollut juttusilla joidenkin kutsun saajien kanssa muista asioista, mutta nämä ovat saattaneet kehua kutsun ulkonäköä tai kiittää siitä, mutta minkäänlaista vastausta kutsun ainoaan ESITETTYYN KYSYMYKSEEN en ole saanut. Takarajaksi ilmoittautumiseen asetin toukokuun 17. päivän, eli ehkä 80% kutsutuista antaa SILLOIN kuulua itsestään. Hohhoijaa. Työkaveri eilen selitti pitkät pätkät siitä, miten on tilannut mekon meidän häihimme. Siinä vaiheessa oli jo pakko kiljua "MIKSET SIT OO ILMOTTAUTUNU JOS TIEDÄT JO TULEVASI?!" Hups..

MUTTA! Koska ne pahanonnen kutsut vihdoin ovat perillä, voisin raottaa muillekin, miltä ne sitten näyttivät. Otetaan ensin käsittelyyn se versio, minkä 80% kutsutuista saivat. Eli se, mihin en ollut täydellisen tyytyväinen ja mikä oli itseasiassa vähän "prototyyppi."

Ensiksi postimerkit! Eli pohdin kahden värikkään postimerkkiarkin välillä, mutta päädyin lopulta tähän Juhlakimppuun. Suurin syy tämän valintaan oli se, että sitä sai meidän lähi-Postista, joten ei tarvinut tilata ja odottaa tilauksen saapumista. Haha, malttamaton. Oli myös kiva, että kaikille lähti samanlaisella merkillä kutsut matkaan.



Seuraavaksi kutsun etukansi. Miksi en ollut 100% tyytyväinen? NOH, olisin tahtonut meidän nimiemme yläpuolella lukevan jotain "Tervetuloa todistamaan" tms, mikä osoittaisi läpyskän olevan KUTSU eikä mikään ilmoitusluontoinen asia vain! Myös tuo "Menee naimisiin!" -fontti olisi voinut olla eri. Ja kaikki tekstit piirun verran alempananakin itseasiassa.



Sitten sisäsivun kimppuun mikä oli kaikista suurin murheenkryyni tässä kutsussa ja suurin syy sille, että meinasin ihan tosissaan tilata 80 kpl uusia kutsuja.. Eli mikä meni mönkään? FONTIT! Ruskea fontti on liian hailakka. Sen olisi pitänyt olla isommalla TAI tummemmalla. Nyt jäi liian haaleaksivaaleaksi. Kuvasta on sensuroitu meidän puhelinnumerot, mutta meidän molempien puhelinnumeroista löytyy numero 4. Tässä fontissa numero 4 näyttää kuitenkin erehdyttävästi numerolta 1. Onneksi mun numerosta löytyy ihan oikea ykkönen heti nelosen perästä, jos joku vaikka huomaisi eron siitä.. Myös tuo lopun "Lahjat toivommekin kirjekuorina.." -pätkä on ihan hirveä. Lahjat. Kuulostaa niin töykeältä, että me nyt ihan tosissaan odotetaan, että kaikki TOTTAKAI tuovat meille kasapäin rahaa. Parempi muotoilu olisi ollut "Jos haluat muistaa meitä.." Tai jokin vastaava. Hohhoijaa.



Lopuksi takasivu. Tämä piti lisätä Vistaprintin sivuille erikseen, joten kävi kerrankin onnekas moka ja takasivu on täysin sama, mikä pitikin tulla lopulliseen versioon! Halleluja ja ei valittamista! Tästä näkee sen, millaiset fontit olisin tahtonut kutsussa olevan..



Eli kyllä, tekstistä ehkä pienenpieni katkeruus jo tulvi läpi ja voinkin tunnustaa, että kyllä minua harmitti lähettää kasapäin kutsuja, joihin en ollut täydellisen tyytyväinen. Kuitenkaan minua ei myöskään kiinnostanut tuhlata lisää rahaa uusiin kutsuihin ja odottaa päiväkausia niiden saapumista. Ja ehkä itse on näissä asioissa kuitenkin se pahin kriitikko, eivätkä vieraat syynää kutsuja niiiin kriittisellä silmällä läpi. Ehkä. Seuraavalla kerralla esittelen sen kutsun, jonka saivat ruhtinaaliset 10 vierasta ja millaisen olisin tahtonut lähettää ihan kaikille!

1 kommentti:

  1. Miten mä oon jotenkin ihan epätajunnut sun blogia vaikka oot varmasti useamminkin kommentoinut omaani! Ihan samanlaista teemaväriä ja kuvioitakin kuin meillä! Ja muutenkin ihana blogi, kahlasin innoissaan juttua toisensa jälkeen.

    Ja mitä kutsuihin tulee, tykkään! Vaikka oonkin ehkä puolueellinen värimaailman ja chevronkuvion suhteen. ;) Ja kuten ite sanoitkin, ei se oo niin justiinsa! :) Vieraita kiinnostaa vaan saada infoa, yksityiskohtiin eivät tajua kiinnittää niin paljon huomiota kuin itse kutsujen tekijöinä.

    VastaaPoista