keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Materia tekee onnelliseksi

Arvatkaapa mitä mulla on? NO, se mun himoama Olympuksen superpikkuruinen järkkäri tietenkin.. Hups.


Eikä harmita pätkääkään! Olen vieläkin vähän pökerryksissä siitä, että miten pieni tämä voikaan olla! Mulla oli ennen järjestelmäkameraa Canonin pokkarikaera mikä oli about just samankokoinen mitä tämä uusi minijärkkäri. Aika huisia. Suljin tuntuu myös todella paljon nopeammalta mitä Nikonin "perusjärkkärissä", tämä vaan toimii niiiiiin nopeasti! Huhhuh. Ja laatu on tosi hyvää, olen nyt omistanut tämän kameran n. 30 minuuttia ja ehtinyt leikkiä vasta automaatilla, joten saa nähdä mitä manuaalipuoli tuo tullessaan.

WiFi piti testata myös ja toimii juuri niin hyvin mitä lupailtiinkin. Ja nyt mun puhelin ja kamera toimii aika kivasti yhdessä, puhelinta voi mm. käyttää kaukolaukaisimena! Toimii! Ainut, mikä vaatii hieman totuttelua, on se, ettei kamerassa ole etsintä. Toisinsanoen kuvatessa pitää katsoa RUUTUA eikä etsintä. Onneksi älypuhelinaikakauden ansiosta sekin tuntuu nopeasti ihan normaalilta, ihan kuin puhelimella kuvaisi. Kosketusnäyttö ja kaikki.

Että kyllä, kaikki muutkin ketkä harkitsivat tämän kapistuksen hankkimista, voin puolen tunnin kokeilun päätteeksi todeta, että hankkikaa ihmessä! Ihan mahtava ja uskomattoman kätevä laite!

Ja koska nyt ollaan hääblogin alla, voisin esitellä muutamat hääaiheiset hankinnat! Tilasin kotimaisesta verkkokaupasta, Sisustus Nostalgiasta muutaman aika kivan jutun häiden sisustuselementeiksi. Olen huomannut, että minulle on joissakin hankinnoissa muodostunut kysymykseksi, "Onko tavaroille käyttöä häiden jälkeen?" ja nyt pääsin tyytyväisenä nyökkäilemään, kyllä on!

Tilasin ison peltitaulut söpöllä tekstillä varustettuna:


Tykkään aika hulluna vanhan näköisistä peltitauluista, -rasioista, -laatikoista.. Kaikesta! Tätä kaavailenkin ruokailutilan seinälle piristämään huoneen ilmettä. Päätimme Jannen kanssa kuitenkin, että taulu päätyy seinälle vasta häiden jälkeen. Niin siitä tulee muisto häistä, eikä vaan "keittiön taulu mikä roudattiin juhlapaikalle." Haha. En itse asiassa ole vielä varma, mihin aion tämän juhlapaikalla sijoittaa, mutta tuskin se käyttämättä jää!

Taulun lisäksi paketista paljastui söpö liitutaulu!


Erilaisia liitutauluja ja -kylttejä oikein pursuaa hääkaupoista ja putiikeista, mutta etsinnässä oli juuri tälläinen sopivasti kuluneen näköinen versio tikulla varusettuna. Ajattelin, että tämä löytäisi paikkansa photoboothista. Vieraat voisivat tähän vaikka kirjoittaa terveisiä tai mitä vaan mieleen juolahtaakaan ja räpsiä kuvia. Liituja ei tullut mukana, mutta ajattelin "lainata" työpaikalta liitutaulutussia tai käskeä opettajakaverini "lainata" oikeaa liitua omista töistään.

Teimme Jannen kanssa myös pari päivää sitten "muutaman" eBay-tilauksen, enkä oikeastaan enää edes muista, mitä kaikkea sieltä onkaan tulossa. Tuli mitä tuli, toivottavasti tulee nopeasti!

1 kommentti: