maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lauantaista

Huhhuh!

Nyt on elämäni kolmannet häät juhlittu ja hauskaa oli. Juhlien pääpainona oli hyvä ruoka, juoma ja musiikki, aivan kun meidän häissämmekin tulee olemaan. Ennen juhlia pelkäsin, että mitä jos näissä olisi ihan samoja teemoja, koristeita, ohjelmia ja muita juttuja, mitä olin suunnitellut meidän häihin, koska osa vieraista tulee kuitenkin olemaan samoja. Mutta huoli oli turha ja meidän häistä tulee kyllä ihan erilaiset ! :)

Päälleni päätyi se kuviollinen maximekko pitkän vääntämisen jälkeen. Lauantaiaamupäivänä silitin vielä molemmat mekot ja tuijotin niitä henkareissa varmaan puoli tuntia, haha. Mutta lopulta päädyin "säädyllisempään" asuun. Kengiksi minun PITI laittaa mokkanahkaiset ballerinat, mutta riemukseni huomasin, että kissamme Jabba oli KUSSUT NIIDEN PÄÄLLE. Korkoja en viitsinyt laittaa, että jaksaa varmasti hyvin iltaan asti. No, valikoimaksi jäi hirveä läjä Converseja, Vanseja ja DCn skeittikenkiä. Hmm. Lopulta päädyin laittamaan yksinkertaiset mustat kangaskengät jalkaan, joista tosin myöhemmin kysyttiin, että miksi olin tohvelit jalassa liikenteessä..


Sori, kuva on suoraan Instagramista filttereineen kaikkineen, parempaa ei tähän hätään ole tarjolla! Kirkossa minulla oli vielä musta neule ja Jannellakin oli puvun takki. Sää oli vain ihan liian hyvä, joten turhista vaatekappaleista oli luovuttava aika nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti