torstai 10. heinäkuuta 2014

H&M

Hääblogeissa näkyi paljon H&M-myymälästä hamstrattuja pitsiballerinoja, joten enhän minäkään malttanut mieltäni.. Eli ensimmäinen varsinainen hääostos tehty!!

Tilasin popot netin kautta ja hintaa oli n. 14€. Ja miten tyytyväinen olinkaan kun sain kiikuttaa ne Postista kotiin! Olen tosi nirso pitsikuvioinnin suhteen. Kaunis pitsi on kaunista, mutta valitettavan usein näkee rumakuvioista pitsiä mikä ei vaan iske. Onneksi näissä on juuri sellainen kuviointi mikä iskee! En voisi olla tyytyväisempi hintaan ja ulkonäköön.


Jatkokengiksihän näitä alun alkaen kaavailin, mutta jos en jaksa stressata itseäni enempää hääkenkäasialla, laitan nämä kinttuihin jo alttarille. Ei kukaan kuitenkaan näe helman alta mitä mulla on jaloissani ja ei ainakaan tarvitse pelätä väsyneitä jalkoja!


Kengistä innostuneena selailin H&Mn nettisivuja vähän lisää. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa, juurikin häitä ja varsinkin häiden jatkoja ajatellen. Meillä tosiaan juhlapaikka on oltava tyhjä lauantai-sunnuntaiyönä klo 01:00. Ja koska ollaan ja meidän kaverit on, vähän tälläsiä bilettäjäluonteita (ahaha miten urpo termi!) niin varmasti johonkin on päästävä jatkoille! Ei meillä mitään suunnitelmia ole, että mihin sitä suuntaisi, mutta se on varmaa etten lähde reivaamaan hääpuvussa. A) En halua sotkea sitä ja B) En halua hikoilla hengiltä. Enkä kyllä C) Muutenkaan lähteä niin huomiotaherättävässä vaatteessa ihmisten ilmoille..

Päätin, että haluan jatkomekoksi jonkin lyhyen, VALKOISEN mekkoasian. Sen ei tarvitse olla hirveän monimutkainen tai pramea, ja varsinkaan en haluaisi rahallisesti siihen tuhlata hirveitä summia. Ja kuinkas sattuikaan, H&Mltä löytyi muutama ihan täydellinen vaihtoehto! Ja parasta on, että kalleinkin noista maksoi piirun verran vajaa 50€ !

                        Tyllimekko 34,99€ & Kirjailtu bandeau -mekko 49,95€.

                         Pitsimekko 24,95€ & Hihaton mekko 34,95€

Lemppareiksi kohosivat kirjailtu bandeau-mekko sekä pitsimekko! Ei kyllä rasittaisi kukkaroa vaikka kotiuttaisi molemmat, ihan vain varmuuden vuoksi..

Onko typerää hankkia jatkokenkiä ja jatkomekkoja? Pitäisikö samalla häämekolla mennä hampaat irvessä aamusta iltaan? Tuleehan se kuitenkin olemaan elämän tärkein (ja kallein..) vaate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti