maanantai 14. heinäkuuta 2014

Häät Instagramiin?


Olen paatunut ja addiktoitunut sosiaalisen median käyttäjä. Olen niitä urpoja, kuka kaivaa puhelinta esiin vähän väliä tarkastaakseen Instagramin, Facebookin ja Whatsappin. Illanvietossa täytyy räpsiä kuvia ja jakaa ne kaikille nähtäväksi. Automatkat sujuvat mukavasti iPhonella surffaillen ja jos puhelimesta on akku loppu tai se on unohtunut kotiin (tai tippunut vessanpönttöön kuten jokunen kuukausi takaperin) on olo kuin toinen käsi olisi sahattu väkivaltaisesti irti. Kyllä, ärsytän itseänikin!

Ja sitten menin bongaamaan Pinterestin ihmeellisestä maailmasta kuvia kylteistä häissä. Kylteistä, missä pyydetään häävieraita merkitsemään häissä ottamiinsa kuviin häille tehty oma tagi! Ja tiesin saman tien, että haluan meidänkin häille oman hashtagin! Haluan, että omia ja muiden ottamia kuvia meidän häistä voi selailla helposti ja muutkin kiinnostuneet löytävät etsimänsä heti. Tiedän myös, että juhliimme on tulossa muitakin aktiivia "instagrammaajia", joten en usko että vain omat pari hassua kuvaa tulevat olemaan vartavasten tehdyn tagin alla.


Ja itseasiassa siitä koko blogin nimi "#taijanne15" tulee. Halusin lyhyen, ytimekkään mutta tapahtumaa kuvaavan tagin. Meidän nimemme ja vuoden, simppeliä eikö! En ole tagannut vielä yhtäkään kuvaa, mutta ehkä lähempänä häitä sitten.

Janne pyöritteli silmiään kun ilmoitin haluavani Instagram-kyltin juhlatilaan, mutta ei se ainakaan minua kieltänyt, haha.

Joskus vielä ajattelin, että kun menen naimisiin, en muutu hulluksi bridezillaksi joka vimmatusti miettii pieniä yksityiskohtia, koska vain suurilla linjoilla on vieraiden silmään merkitystä. Mutta tässä sitä nyt mietitään, millaisen Instagram-kyltin haluan juhlapaikalle. Hohhoijaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti