sunnuntai 30. elokuuta 2015

Meidän kiitoskortit!

Ei siinä kauaa taas mennytkään, kiitoskorttien lähettämisessä siis. Vaikka tilasin ne jo kesäkuun loppupuolella, olen vasta nyt saanut aikaiseksi miettiä niiden lähettämistä. Alkuviikosta vihdoin pudotin kasan kortteja postilaatikkoon ja heti seuraavana päivänä sain jo kiitosviestejä korteista, hyvä minä! Ainoastaan Haminan rajojen sisäpuolelle jaettavat kortit odottavat edelleen aikaansa olohuoneen lattialla, ei vaan millään saa aikaiseksi lähteä pudottelemaan niitä postiluukuista.

Siitä huolimatta esittelen kortit jo nyt ja tässä. Tässä siis ne kuuluisat kiitosPEFLETIT!

Jättikortit on tilattu Ifolorilta ja mukaan sai kätevästi valkoiset kirjekuoret. Kuoret näyttivät kuitenkin vähän tylsiltä, joten rustailin etupuolelle "Thank you!" tekstit mustilla ja pinkeillä tusseilla. (Janne tosin sanoi, että teksti näyttää enemmänkin "Uhank Youlta"............) Postimerkeiksi valikoitui kivat kultasävyiset joutsenet.

Itse kiitoskortteihin tiesin heti haluavani useamman kuin yhden kuvan. Valinta oli silti olevinaan hirveän vaikea ja pyörittelin kortteja Ifolorin sivuilla kaikilla mahdollisilla kuvayhdistelmillä! Lopulta kortteihin valikoitui neljä, samassa paikassa otettua kuvaa. Näin korttien värimaailma pysyi harmonisempana. Tekstiksi kirjoitin tylsästi "Yhdessä teimme päivästä ikimuistoisen. Taija & Janne 6.6.2015" En vaan oikeasti keksinyt niihin mitään spesiaalimpaa :D

Vielä kun tosiaan saisi noi loputkin jaettua niin voisi unohtaa koko kirotun korttiproggiksen!

3 kommenttia:

 1. Hienothan niistä tuli, vaikka tästä nyt en oikein kokoa hahmotakaan.
  Mut olisko hienoa painattaa oikein pefletit, mieti jälkikäyttömahdollisuuksia!
  Minäkin haluaisin jo päästä suunnittelemaan meidän kiitoskortteja, ajateltiin kanssa laittaa monta kuvaa, kun se on nyt niin trendikästä. :)
  Ja on se nyt vieraillekin kivempi, kuin se yksi pönötyskuva.

  VastaaPoista
 2. Hei! Mielestäni blogisi ansaitsee Liebster Awardin! Lue lisää täältä http://huntuahattaraa.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html P.s aivan ihanat kiitoskortit! =)

  VastaaPoista